Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Estul Statelor Unite, paralizat sub un strat gros de zăpadă

Publicat:

Un strat gros de zapada a paralizat, joi, o mare parte din estul Statelor Unite, in urma unui nou viscol, care a provocat inchiderea scolilor si institutiilor publice, relateaza AFP.



Foto: (c) Zhang Jun / XINHUA FLUX

Noul episod dintr-o iarna deosebit de aspra pentru estul american a afectat initial, miercuri, Georgia, Carolina de Sud si Carolina de Nord, apoi s-a indreptat catre nordul tarii. Potrivit media americane, peste 800.000 de gospodarii si companii erau inca private de electricitate joi, in special in sud-estul tarii.

Conform site-ului FlightAware.com,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tabara democrata se chinuie sa acopere dezastrul dupa dezbaterea Trump-Biden: Obama a fost scos la interval

23:41, 28.06.2024 - Fostul președinte Barack Obama a oferit sprijin public președintelui Joe Biden dupa o prestație dura la dezbaterea de joi, care i-a determinat pe unii democrați sa se intrebe daca președintele in exercițiu are ce-i trebuie pentru a-l invinge pe Donald Trump.

Biden se va intalni cu Zelenski in Franța și la G7 in Italia. Anunțul Casei Albe

09:10, 05.06.2024 - Presedintele SUA Joe Biden se va intalni cu omologul sau ucrainean, Volodimir Zelenski, in marja festivitatilor celei de-a 80-a aniversari a Debarcarii in Normandia. Cei doi lideri se vor intalni apoi la summitul G7 din Italia, a anuntat marti Casa Alba la scurt timp dupa plecarea presedintelui american…

Razboiul președinților! Biden ii da replica lui Trump: E 'periculos' sa sustina ca procesul sau a fost 'trucat'

22:55, 31.05.2024 - Presedintele american Joe Biden a afirmat vineri ca este "periculos" si "iresponsabil" din partea lui Donald Trump sa sustina ca procesul sau penal de la New York in care a fost gasit vinovat in ajun a fost unul "trucat", relateaza AFP si Reuters, potrivit Agerpres."E periculos, e iresponsabil ca…

Erdogan nu se mai intalnește cu Biden pe 9 mai. Președintele turc și-a amanat vizita la Casa Alba

22:55, 26.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a amanat vizita pe care urma sa i-o faca omologului sau american, Joe Biden, la Casa Alba pe data de 9 mai, transmit vineri Reuters si AFP, citand oficiali turci care au solicitat anonimatul.

Biden a convocat celula de criza la Casa Alba și l-a sunat pe Netanyahu: a interzis Israelului sa raspunda/ VIDEO

04:55, 14.04.2024 - Președintele SUA, Joe Biden, și-a convocat echipa de securitate la Casa Alba și apoi l-a sunat pe Benjamin Netanyahu. Conform primelor informații, Joe Biden a cerut Israelului sa nu raspunda la provocarile venite din Iran, informeaza Washington Post.

Pacaleala de 1 aprilie: Trump a anuntat ca isi suspenda campania

12:51, 02.04.2024 - „Imi suspend campania”: Donald Trump a creat luni o surpriza trimitind acest mesaj sustinatorilor sai, o gluma de 1 aprilie, care avea de fapt scopul de a stringe noi fonduri pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale din noiembrie, relateaza AFP și Agerpres. Fostul presedinte republican, care…


Ce parere ai despre aceasta stire?