Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Este SURPRINZĂTOR! Care este efectul tatuajelor asupra organismului uman

Publicat:

Un studiu recent condus de cercetatorii de la Universitatea din Alabama a constatat ca mai multe tatuaje pe corp ar putea stimula raspunsul imunologic, ceea ce face organismul mai puternic in lupta impotriva infectiilor, scrie Gandul.info.

Potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Alabama, multiplele tatuaje pe corp au un efect asemanator cu activitatile in aer liber.

Odata cu o noua activitate fizica intensa, corpul uman este slabit de noul stres. La sala de sport, acest lucru il reprezinta durerile musculare. Dupa tatuare, de multe ori apare efectul de epuizat, deoarece…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cum ajuta zațul de cafea planeta

18:45, 22.05.2024 - Cafeaua matinala ar putea ajuta planeta. Acesta este promisiunea facuta de o universitate australiana ai carei cercetatori au utilizat zatul de cafea intr-un material ce poate fi adaugat la beton pentru a il face sa devina mai rezistent si mai sustenabil, reducand potential si emisiile de gaze cu efect…

Cum sa bei alcool fara sa te imbeți? Cercetatorii elvețieni au gasit soluția: un gel comestibil

15:50, 17.05.2024 - Cum ar fi sa ieși in oraș, sa consumi o cantitate (decenta) de alcool și sa te intorci acasa fara sa fii amețit sau sa uiți lucruri? Personal, aș prefera sa ma fi putut folosi de un produs similar cu cel pe care l-au realizat cercetatorii elvețieni de la Universitatea din Zurich in cateva momente din…

A fost descoperita o noua proprietate a luminii: cercetatorii spun ca ar putea duce la progrese majore in tehnologii

04:35, 11.05.2024 - Un grup de chimiști de la Universitatea din California, Irvine, au descoperit recent un nou mod in care lumina interacționeaza cu materia. Aceasta descoperire ar putea duce la imbunatațiri semnificative in tehnologii precum sistemele de energie solara, diodele emițatoare de lumina și laserele cu semiconductori.

"Descoperire medicala revoluționara: Mutație genetica unica ofera speranța in tratarea diabetului

18:35, 26.04.2024 - Cercetatorii britanici de la Universitatea din Exeter au facut o descoperire de ultima ora: o mutatie genetica unica identificata la doi copii, frati, care nu a mai fost observata pana acum la oameni, ceea ce deschide calea catre noi optiuni de tratament pentru diabetul zaharat de tip 1.

Dupa victoria de la fabrica VW din Tennessee, sindicatul UAW isi indreapta atentia asupra unei fabrici a Mercedes

08:55, 22.04.2024 - Fain, un lider care a castigat lupta de anul trecut cu companiile din Detroit, obtinand majorari de doua cifre ale salariilor si ajustari la costul vietii, a declarat unui grup de lucratori ai VW ca sindicatul va continua lupta la Mercedes. ”Sa castigam mai mult pentru clasa muncitoare din toata aceasta…

Dr. Oana Falup: Imi doresc ca nimeni, niciodata, sa nu piarda un copil printr-o afecțiune pentru care se face prevenție subvenționata complet

00:10, 11.04.2024 - A fost un sezon complicat plin de imbolnaviri. De viroze peste care s-a suprapus epidemia de pojar. Frecvent, cu mult mai frecvent decat in anii precedenți, parinții m-au intrebat de ce am avut așa un sezon incarcat de boli și de ce atat de severe. Raspunsul este complex și ține de modificarile pe care…

Primele capșune romanești sunt mai scumpe decat carnea de porc

19:11, 08.04.2024 - Au aparut primele capșune romanești pe piața, cu aproape o luna mai devreme decat eram obișnuiți, pe fondul temperaturilor ridicate din aceasta perioada. Producția este de solar, iar prețul la producator este in jur de 30 lei/kg, ca doar vorbim de trufandale. Pe tarabe, insa, este și mai mare chiar,…

Descoperire inedita: O pasare „gesticuleaza” ca oamenii

17:30, 29.03.2024 - Un studiu observational a descoperit pentru prima data ca o specie de pasare foloseste comunicarea gestuala, despre care se credea ca este apanajul exclusiv al oamenilor. Un studiu condus de Universitatea din Tokyo, publicat la 25 martie in revista Current Biology, explica modul in care micul si coloratul…


Ce parere ai despre aceasta stire?