Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Este antreprenoriatul o alternativa viabila pentru mame?

Publicat:

Mamprenoriatul, sau antreprenoriatul mamelor este un fenomen global, care a aparut ca urmare a dezvoltarii internetului, un instrument ce permite oricui sa isi dezvolte abilitatile si sa isi promoveze produsele si serviciile aproape gratuit, din confortul propriei case. O influenta pozitiva asupra cresterii acestui fenomen o au si specialistii in parenting, care recomanda mamelor sa stea cat mai mult alaturi de copiii lor in primi ani de viata, pentru a-i ajuta sa se dezvolte armonios din pun (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria violențelor politice din Germania continua - Inca un politician a fost atacat cu cuțitul

12:50, 05.06.2024 - Un politician al formațiunii de dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a fost ranit in urma unui atac cu cuțitul. Agresiunea a avut loc marți seara in orașul german Mannheim. In urma cu cateva zile, in același oraș un alt politician de dreapta a fost atacat cu un cuțit.

Marine Le Pen, sefa extremei drepte franceze, ii considera pe aliatii germani din AfD prea toxici. „E timpul sa facem o ruptura clara”

14:10, 22.05.2024 - Sefa extremei drepte franceze, Marine le Pen, a declarat miercuri ca partidul sau, Rassemblement National (RN), trebuie sa rupa legaturile cu Alternativa pentru Germania (AfD), tot de extrema dreapta, sugerand ca formatiunea germana a devenit un aliat prea toxic inaintea alegerilor europene din iunie.

Romania infrunta provocarea taxelor pe munca: O alternativa viabila ar fi taxarea consumului de lux

07:10, 11.05.2024 - Romania se confrunta cu una dintre cele mai mari taxe pe munca din Uniunea Europeana, alimentand nemulțumiri și preocupari printre sindicate și experți fiscali. Blocul Național Sindical organizeaza un protest pentru a atrage atenția asupra acestei probleme și pentru a cere o comunicare mai transparenta…

Fenomen amplu de albire a coralilor in Thailanda. O insula a fost inchisa pentru vizitatori

19:10, 09.05.2024 - Accesul pe o insula din sudul Thailandei si intr-un parc national de pe insula Phuket a fost inchis joi dupa descoperirea unui episod de mare amploare de albire a coralilor, a anuntat Departamentul parcurilor nationale si pentru conservarea faunei si a florei (DNP) din aceasta tara.

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Zona Campina trebuie sa aiba o echipa de fotbal in Liga a treia, dar nu in orice condiții”

16:50, 21.04.2024 - Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Campina la alegerile din 9 iunie. Prezentandu-se ca ”alternativa”, Cosmin Raț ne-a vorbit despre ceea ce va trebui sa insemne sportul in mandatul sau de primar.

Care este originea valului ucigas de caldura din Sahel, fenomen care apare o data la 200 de ani

11:46, 18.04.2024 - Valul ucigas de caldura care a lovit regiunea Sahel la inceputul lunii aprilie este legat de schimbarile climatice "de origine antropica", au afirmat oamenii de stiinta din reteaua World Weather Attribution (WWA) intr-un studiu publicat joi, informeaza AFP, conform Agerpres.

Fenomen extrem de rar in Europa: O tromba de apa a ajuns pe uscat și a avariat cateva cladiri, in Lisabona

22:55, 30.03.2024 - Șoferii care traversau un pod din Lisabona au asistat la un fenomen in egala masura spectaculos și inspaimantator: o tromba de apa. Vartejul de apa s-a deplasat spre mal, unde a avariat un restaurant și un centru sportiv.


Ce parere ai despre aceasta stire?