Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eruptia dentara la bebelusi. Explicatii oferite de dr. Mariana Pagute, medic specialist pediatrie la ARMONIA Hospital

Publicat:

Fiecare copil este diferit in procesul de dezvoltare a dintilor, asa ca nu va alarmati daca eruptia dentara a copilului dumneavoastra urmeaza un model usor diferit Dr. , medic specialist pediatrie la ARMONIA Hospital, explica pe intelesul mamicilor ce inseamna eruptia dentara la bebelusi si cum trebuie sa se ocupe acestea de bunastare a copilului. Mai jos puteti regasi informatii complete si complexe pentru a putea avea o experienta usoara si a putea cunoaste exact pasii si ce reac ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vara, sezonul hepatitelor. Sfaturile oferite de un medic timișorean

14:20, 17.06.2024 - Vara, sezonul hepatitelor. Sfaturile oferite de un medic timișorean. Hepatita A, sau „boala mainilor murdare”, este o infecție virala a ficatului cauzata de virusul hepatic A. Afecțiunea prezinta un grad de contagiozitate crescut, transmiterea fiind...

Fertilitatea femeilor și barbaților, afectata de particule de plastic prezente in organism . Medic: "Produc stres oxidativ"

14:10, 03.06.2024 - Oamenii de știința au descoperit ca particulele minuscule de plastic pot calatori prin corpul omenesc și se pot depozita la nivelul organelor, provocand inflamații și milioane de decese timpurii an de an.

Sfaturi pentru o piele sanatoasa și protejata in sezonul estival, oferite de un medic din Timișoara

11:20, 20.05.2024 - Sfaturi pentru o piele sanatoasa și protejata in sezonul estival, oferite de un medic din Timișoara. Odata cu sosirea verii, pielea noastra necesita o atenție speciala pentru a se menține sanatoasa și protejata impotriva efectelor daunatoare ale soarelui și ale altor factori externi.

Spitalul din Beclean cauta medici. 5 posturi, scoase la concurs

13:20, 16.05.2024 - Spitalul Orașenesc Beclean cauta medici pentru specialitațile Pediatrie, Medicina Interna, Medicina de Urgența, Obstetrica-Ginecologie și Radiologie – Imagistica Medicala, fiind scoase la concurs 5 posturi, cu contract pe perioada nedeterminata. Conform informațiilor postate pe pagina de Facebook a…

O noua epidemie face ravagii in Europa; cazurile din Romania, in creștere. Medic: 'Acesta e principalul motiv'

17:25, 09.05.2024 - Dupa unui regres in anii pandemiei, tusea convulsiva a inceput sa circule din nou in Europa. Intre ianuarie și martie s-au inregistrat 32.000 de cazuri. Sunt 19 decese de la inceputul anului 2023, 11 in randul copiilor cu varsta sub 1 an.

Nu toata painea cu maia este sanatoasa, avertizeaza un medic specialist. Care este consumul zilnic optim de fibre

15:30, 25.04.2024 - Nutritionistii sunt cu totii de acord ca, in mod normal, consumul regulat de paine din aluat cu maia poate duce la o mai buna sanatate intestinala și la o digestie imbunatațita. Dar trebuie sa fiti atenti de unde o achizitionati.

Cand ai cancer și ajungi la UPU, trebuie sa mori: „Hai acasa, ca aici nu te primesc“. Medic de Urgențe: „Marș afara!“

18:00, 21.04.2024 - Cand ai cancer și incepi sa navighezi sistemul de sanatate din Romania, iți lipsește doar pecetea pe care toți s-o vada imprimata in carnea ta. Pentru ca, oricum, cand articulezi cuvantul, ești deja mort in ochii lor.

Bani in plus pentru parinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare

07:16, 31.03.2024 - Bani in plus pentru parinți Incepand cu luna aprilie, conform unui Ordin publicat in Monitorul Oficial, anumiți parinți vor primi sume suplimentare pentru copiii lor. Valoarea tichetelor de creșa va crește cu 20 de lei, conform Ordinului ministrului Finanțelor nr. 497 din 19 martie 2024 și al ministrului…


Ce parere ai despre aceasta stire?