Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eroii din Apuseni, premiaţi de Simona Gherghe! Vezi dezvăluirile cutremurătoare şi revoltătoare făcute de îngerii salvatori!

Publicat:

A devenit erou national fara sa vrea, iar gestul sau l-a transformat in inger pentru victimele tragediei aviatice din Apuseni. , omul care a ajuns primul la locul in care avionul pilotat de a aterizat fortat, a facut dezvaluiri cutremuratoare, astazi la "Acces direct".
Urmariti imagini din emisiune Acces direct spynews.ro

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Autorizatie de construire pentru City Park Constanta! Ce modificari vor fi facute

11:00, 13.06.2024 - Primaria Constanta a eliberat o autorizatie de construire pentru Constanta Shopping City SRL si City Park Constanta SRL prin Glodeanu Marius Tiberiu. Prin AC 552 din data de 12 iunie 2024, se doreste "Amplasare bariere acces parcare bd. Alexandru Lapusneanu si str. Soveja, amplasare usa rotativa zona…

Star Matinal. De ce nu ii place lui George Burcea sa se uite la filmele cu el. Dezvaluirile facute de actor: „Sunt foarte...” / VIDEO

16:11, 05.06.2024 - George Burcea a dezvaluit de ce nu ii place sa se uite la filmele cu el. Dezvaluirile facute de actorul care a jucat multe roluri de excepție. Ce a marturisit artistul, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Copii de la Gradinița „Casuța Fermecata” Gherla, premiați la expoziția „Eroii carților citite” de la Cluj-Napoca

11:20, 01.06.2024 - Poveștile și eroii acestora ii incanta pe copii inca de mici, fie prin lectura, fie prin desen. Eroii au prins viața și culoare in lucrarile a doi copii de la Gradinița cu program prelungit “Casuța Fermecata” din Gherla. Vernisajul expoziției de desene “Eroii carților citite”  a avut loc vineri, 31…

Cum s-a schimbat viața Nicoletei Nuca dupa 30 de ani. Dezvaluirile facute de artista: „Stau și ma gandesc”

16:20, 25.05.2024 - Nicoleta Nuca a trecut prin numeroase schimbari de-a lungul vieții sale. Cantareața marturisește ca odata cu implinirea varstei de 30 de ani, a ajuns la o noua etapa și se bucura acum de fiecare moment.

Disperarea lui Piedone! Amenințari in stil mafiot dupa dezvaluirile facute la Realitatea PLUS: „O sa va adun ca pe niște gunoaie!”

11:00, 21.05.2024 - Intr-o postare pe internet, Piedone spune ca nu este disponibil sa raspunda la acuzațiile care i se aduc și ca a blocat absolut toate numerele care, spune el, il deranjeaza.„Ii informez așa pe unii și alții: gunoaiele se aduna pana nu se imput! Din 10 iunie fix asta o sa fac! Dupa ce ajung la primarie,…

Xtra Night Show. In ce relații a ramas Catalin Botezatu cu femeile din viața lui. Dezvaluirile facute de designer: „Am suferit”

01:26, 15.05.2024 - Catalin Botezatu este un adevarat Don Juan in showbizul romanesc și a avut la brațul sau numeroase femei frumoase. Designerul a marturisit ca a suferit in urma relațiilor, dar a preferat sa fie cat mai discret in astfel de momente. In ce relații a ramas cu fostele partenere dupa ce și-au spus „adio”.

Comunicat de presa Alin Ignat, deputat PNL Alba: „Cu mana „fratelui” Iordache, pesediștii din Alba iși arunca in aer propriile promisiuni mincinoase facute moților despre extinderea rețelelor de gaze naturale in Apuseni”

08:00, 09.04.2024 - Comunicat de presa Alin Ignat, deputat PNL Alba: „Cu mana „fratelui” Iordache, pesediștii din Alba iși arunca in aer propriile promisiuni mincinoase facute moților despre extinderea rețelelor de gaze naturale in Apuseni” Alin Ignat, deputat PNL Alba: „Cu mana „fratelui” Iordache, pesediștii din Alba…


Ce parere ai despre aceasta stire?