Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Erdogan: Nu se pune problema unei retrageri totale a trupelor turce din Cipru

Publicat:

Președintele turc a declarat vineri ca nu se pune problema ca trupele turce sa se retraga total din Cipru, așa cum a cerut președintele cipriot , cu excepția situației in care ambele parți s-ar retrage, relateaza AFP și Reuters.

'Nu se pune problema unei retrageri totale a soldaților turci. Este ceea ce s-a discutat anterior', a declarat Erdogan. Aproximativ 30.000 de soldați turci sunt în prezent staționați în partea de nord a insulei.

El a afirmat de asemenea ca partea greaca evita înca o data…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Erdogan: „Israelul nu este doar o amenintare pentru Gaza”

14:10, 29.05.2024 - Erdogan a reacționat! Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat, miercuri, ca „spiritul Natiunilor Unite este mort in Gaza” si a cerut totodata „lumii islamice sa reactioneze” dupa atacul israelian asupra unei tabere pentru persoane stramutate de langa Rafah, in sudul Fasiei Gaza, soldat cu…

Zelenski se precipita: Ucraina are nevoie de “o accelerare semnificativa” a livrarilor de armament

00:50, 01.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marti seara ca Ucraina are nevoie de “o accelerare semnificativa” a livrarilor de armament de la partenerii sai pentru a le permite trupelor sale sa faca fata trupelor rusesti care avanseaza in mai multe sectoare ale liniei frontului, relateaza Reuters,…

Erdogan nu se mai intalnește cu Biden pe 9 mai. Președintele turc și-a amanat vizita la Casa Alba

22:55, 26.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a amanat vizita pe care urma sa i-o faca omologului sau american, Joe Biden, la Casa Alba pe data de 9 mai, transmit vineri Reuters si AFP, citand oficiali turci care au solicitat anonimatul.

Erdogan și-a amanat vizita la Washington. Motivele raman un mister

21:41, 26.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a amanat vizita pe care urma sa i-o faca presedintelui american Joe Biden la Casa Alba in ziua de 9 mai, transmit vineri Reuters si AFP, citand oficiali turci care au solicitat anonimatul.

Recep Tayyip Erdogan amana vizita care urma sa aiba loc la 9 mai la Casa Alba

21:30, 26.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a amanat vizita pe care urma sa i-o faca presedintelui american Joe Biden la Casa Alba in ziua de 9 mai, transmit vineri Reuters si AFP, citand oficiali turci care au solicitat anonimatul.

Erdogan il considera pe premierul israelian Netanyahu singurul responsabil pentru tensiunile din regiune

20:50, 16.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a sustinut marti ca premierul israelian Benjamin Netanyahu si conducerea statului evreu poarta intreaga raspundere pentru escaladarea recenta a tensiunilor din Orientul Mijlociu, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Erdogan il acuza pe Netanyahu: „E singurul responsabil pentru tensiunile din Orientul Mijlociu”

20:45, 16.04.2024 - Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a sustinut marti ca premierul israelian, Benjamin Netanyahu, si conducerea statului evreu poarta intreaga raspundere pentru escaladarea recenta a tensiunilor din Orientul Mijlociu, transmite Reuters.

Cursa pentru conducerea NATO: Erdogan ii transmite un semnal negativ lui Rutte

22:05, 31.03.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a transmis duminica premierului olandez Mark Rutte ca Ankara va sustine un candidat pentru postul de nou sef al NATO in functie de asteptarile si nevoile sale, a anuntat presedintia turca, citata de Reuters. Intr-o convorbire telefonica, Erdogan i-a spus premierului…


Ce parere ai despre aceasta stire?