Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Erdogan avertizează Austria cu privire la „un război între Cruciaţi şi Semilună“

Publicat:

In repica fata de decizia cancelarului austriac de a inchide moschei in cadrul unei ofensive impotriva "islamului politic", presedintele turc a avertizat asupra unui posibil ”razboi intre Cruciati si Semiluna", potrivit AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA avertizeaza ca un conflict intre Israel si Hezbollah ar putea declansa un razboi regional

22:21, 25.06.2024 - Statele Unite au avertizat, marti, cu privire la "consecintele dezastruoase" pe care le-ar avea un nou conflict intre Israel si Hezbollah in Liban si au cerut gasirea unei solutii "diplomatice"

Statele Unite avertizeaza ca un conflict intre Israel si Hezbollah ar putea declansa un razboi regional

22:05, 25.06.2024 - Statele Unite au avertizat marti cu privire la "consecintele dezastruoase" pe care le-ar avea un nou conflict intre Israel si Hezbollah in Liban si au cerut gasirea unei solutii "diplomatice", transmite AFP, informeaza Agerpres.

Apele Romane avertizeaza cu privire la pericolul de inec in sezonul estival

11:00, 21.06.2024 - Odata cu sosirea sezonului cald și a vacanței de vara, Apele Romane Siret emite un avertisment crucial pentru populație privind pericolele imbaierii in lacurile de acumulare și in apele curgatoare. Pericole in mediul acvatic natural Reprezentanții Apele Romane Siret subliniaza ca imbaierea in aceste…

Finanțele ii avertizeaza pe suceveni cu privire la o tentativa de inșelaciune in numele ...

14:20, 18.06.2024 -  Administrația Județeana a Finanțelor Publice ii atenționeaza pe suceveni cu privire la o tentativa de inșelaciune in numele Direcției Generale Antifrauda Fiscala. Aceasta dupa ce mai mulți contribuabili, persoane fizice, au semnalat ca primesc e-mailuri de la ANAF prin care li se solicita ...

Un oficial israelian avertizeaza ca un razboi intre Israel și Hezbollah e doar o „chestiune de timp”: „E vorba de cand, nu de daca”

18:25, 06.06.2024 - Un razboi „foarte distructiv” intre Israel și Hezbollah ar putea fi inevitabil, a declarat un fost consilier israelian pentru securitate naționala, pe masura ce luptele dintre cele doua parți se intensifica și aproximativ 200.000 de israelieni raman stramutați din casele lor din nordul țarii, transmite…

Razboi in Ucraina, ziua 826. Țarile UE nu se decid cu privire la trimiterea de instructori militari in Ucraina

20:20, 29.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 826. Țarile UE nu au ajuns la un consens privind trimiterea de instructori militari in Ucraina, anunța șeful diplomației europene. Unii membri se tem ca masura ar duce la escaladarea tensiunilor cu Rusia.

Lumea n-a mai fost atat de aproape de un razboi nuclear de la criza rachetelor din Cuba, avertizeaza premierul britanic

17:21, 13.05.2024 - Intr-un discurs menit sa-și convinga alegatorii, dupa ce conservatorii au primit o uriașa lovitura la alegerile locale, premierul britanic Rishi Sunak a prezentat un plan pentru urmatorii trei ani, relateaza The Independent.

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina

02:05, 20.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot. De asemenea, mai mulți aliați au anunțat ajutoare individuale suplimentare.STIRIPESURSE.


Ce parere ai despre aceasta stire?