Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Epava unui submarin britanic, care a dispărut în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a fost descoperită după 77 de ani

Publicat:

Epava unui submarin britanic, care a disparut in timpul celui de-al avand 44 de oameni la bord, a fost gasita in largul coastelor malteze, potrivit CNN, scrie news.ro.

HMS Urge, care facea parte din Flotila a 10-a, a parasit insula mediteraneana Malta in 27 aprilie 1942, dar nu a ajuns niciodata la destinatie, in portul egiptean Alexandria.

Pana la descoperirea sa in aceasta vara, nu se stia cand si locul unde a disparut.

Potrivit cercetatorilor care au localizat-o, nava a fost scufundata de o mina din largul coastelor. Acum, se afla pe fundul marii,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Epava unei nave vechi de 3.000 de ani a fost descoperita in largul Israelului. „E dincolo de ceea ce puteam noi sa ne imaginam”

07:20, 21.06.2024 - Epava unei nave vechi de peste 3.000 de ani a fost descoperita impreuna cu incarcatura sa in largul coastelor Israelului, relateaza BBC.Autoritatea pentru antichitati din Israel a precizat ca epava a...

Gol pușca, ratacit pe muntele Cozia. „Eu sunt lumina. Caut lumina” i-a spus celui care i-a imprumutat niște haine

13:25, 14.06.2024 - Un barbat a fost dat disparut joi, 13 iunie 2024, dupa o vizita la o manastire de pe Valea Oltului. Ulterior, cineva l-a intalnit pe varful muntelui, vineri dimineața, gol-pușca, dupa care a disparut din nou.

„Nu ne pierdem speranța”, spune soția realizatorului TV britanic Michael Mosley. El este dat disparut de miercuri

19:11, 08.06.2024 - „Nu ne pierdem speranța”, a spus, sambata, soția jurnalistului de televiziune și radio Michael Mosley, in timp ce cautarile continua pe insula greceasca Symi. El a fost dat disparut miercuri, dupa ce a plecat singur la plimbare și nu a mai revenit la locul de cazare, relateaza BBC.com.

Submarinul legendar care a decis soarta celui de-al Doilea Razboi Mondial, gasit dupa 8 decenii. Unde a fost descoperit

11:45, 26.05.2024 - Epava submarinului USS Harder, care a scufundat un numar semnificativ de nave japoneze in doar cateva zile, influențand decisiv soarta celui de-al Doilea Razboi Mondial, a fost descoperita dupa 80 de ani, la peste 900 de metri adancime, in Marea Chinei de Sud. Submarinul Marinei SUA, responsabil pentru…

Epava unui submarin american scufundat in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a fost gasita in Marea Chinei de Sud

11:45, 24.05.2024 - Epava unui submarin al Marinei SUA, care a scufundat cele mai multe nave de razboi japoneze in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, a fost gasita in Marea Chinei de Sud, la aproximativ 80 de ani dupa ce a fost scufundata de forțele inamice.

Baza Aeriana Campia Turzii va gazdui desfașurarea celui mai mare exercițiu de desant aerian din Europa de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Circulație inchisa pe un segment de pe Autostrada A3.

12:55, 10.05.2024 - Cel mai mare exercițiu de desant aerian din Europa se va desfașura la finalul acestei saptamani la Baza Aeriana din Campia Turzii, cu participarea a 2.000 de parașutiști. Circulația pe Autostrada Transilvania va fi inchisa temporar.

Xtra Night Show. De ce au disparut Cleopatra Stratan și Edward Sanda din lumina reflectoarelor. Cu ce iși ocupa timpul cei doi, pe langa muzica: "Am stat mai mult..." / VIDEO

12:00, 27.04.2024 - Sunt casatoriți de trei ani, și au descoperit drumul catre succesul financiar. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus, in cadrul unui interviu pentru Antena Stars de ce au disparut din lumina reflectoarelor și cu ce iși ocupa, mai nou, timpul.

Un cutremur puternic a fost inregistrat in largul coastelor Japoniei

11:05, 16.04.2024 - Un cutremur cu magnitudinea 5,9 a fost inregistrat in largul coastelor Japoniei. Informații despre victime și distrugeri nu sint oferite. O amenințarea cu tsunami nu a fost anunțata. {{740712}}Potrivit Serviciului Geologic al SUA (USGS), epicentrul a fost localizat la 143 de kilometri sud-est de orașul…


Ce parere ai despre aceasta stire?