Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Enola Day – A fost eliberat și jurnalismul sau doar Julian Assange?

Publicat:

Raspunsul la intrebarea din titlu nu pune probleme. Ajunge sa reflectezi la realitatea eliberarii fondatorului WikiLeaks, . Survenita marți dupa ce „parțile”, respectiv justiția... The post – A fost eliberat și jurnalismul sau doar ? appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA, despre Julian Assange, proaspat eliberat: „A pus oameni in pericol”

23:55, 26.06.2024 - Statele Unite au apreciat miercuri ca fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, care in prezent este liber dupa un acord cu justitia americana, a pus oameni in "pericol" difuzand mii de documente confidentiale in anii 2010, relateaza AFP, conform Agerpres. 

Guvernul SUA spune ca Julian Assange, eliberat printr-un acord cu justiția americana, „a pus oameni in pericol”

23:50, 26.06.2024 - Guvernul Statelor Unite a susținut, miercuri, ca fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, in prezent liber dupa un acord cu justitia americana, „a pus oameni in pericol” facand publice mii de documente confidentiale in anii 2010.

Julian Assange, fondatorul Wikileaks, a fost eliberat in urma unei ințelegeri cu SUA

11:40, 25.06.2024 - Fondatorul Wikileaks a fost eliberat din inchisoarea britanica in care și-a petrecut ultimii cinci ani și s-a imbarcat intr-un avion care il va duce catre... The post Julian Assange, fondatorul Wikileaks, a fost eliberat in urma unei ințelegeri cu SUA appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Julian Assange este liber și a parasit deja Marea Britanie, anunța WikiLeaks

08:31, 25.06.2024 - "Julian Assange este liber" si a parasit luni Marea Britanie si inchisoarea de inalta securitate de langa Londra unde a fost incarcerat timp de cinci ani, a dezvaluit WikiLeaks dupa anuntarea unui acord de r...

Enola Day – Cacealmaua ka campanie comasata la cucu(kaka?)

08:05, 31.05.2024 - Am facut un sondaj rapid printre cunoștințe. Sa nu vorbesc aiurea. Și da, banuiala mi s-a confirmat: marea majoritate dintre ei habar n-au ca noi... The post Enola Day – Cacealmaua ka campanie comasata la cucu(kaka?) appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Cand hoțul striga: Hoțule! Jurnalismul local in rahatul campaniei locale

07:55, 10.05.2024 - Voi fi cat se poate de onest: in redacție am avut oareșce discuții privind modul in care ar trebui sa abordam cele intamplate, marți și... The post Enola Day – Cand hoțul striga: Hoțule! Jurnalismul local in rahatul campaniei locale appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Fala noastra AUR poarta, noi doar stam cu moaca-n poala

08:15, 05.04.2024 - Fara sa intru in amanunte – formarea și comportamentul fiecarei formații politice care se simte bine pe extreme are loc conform unui algoritm de pe... The post Enola Day – Fala noastra AUR poarta, noi doar stam cu moaca-n poala appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?