Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Enigmatica boală a somnului din Kazahstan ar putea să se extindă

Publicat:

Profesorul rus considera ca boala misterioasa care a lovit sute de locuitori din satul kazah Kalaci, se poate raspandi, potrivit Newsweek. Rihvanov recunoaste ca oamenii de știința inca nu știu sigur ce a declansat „epidemia”  bolii somnului in Kalaci. Continuarea pe PaginadeRusia.ro  

Citeste articolul mai departe pe reportervirtual.ro…  

Sursa articol: reportervirtual.ro


Stiri pe aceeasi tema

Celine Dion, detalii tulburatoare despre boala cu care se lupta

16:25, 08.06.2024 - Celine Dion se confrunta cu o afecțiune grava care i-a transformat complet viața. Intr-un interviu tulburator, cantareața a marturisit ca a avut spasme musculare atat de intense incat i-au fracturat coastele, conform The Guardian.

Boala INSINGURARII va fi atacata frontal la „Beraria Culturala”

14:20, 29.05.2024 - Miercuri, 5 iunie, de la ora 19, la ”Beraria Culturala” – fenomenul cultural-academic al Clujului – specialiști de seama și publicul prezent la Casino-ul din Parcul Mare vor ataca frontal cea mai grava și generalizata boala sociala a lumii moderne – INSINGURAREA OAMENILOR.

Cum s-au molipsit romanii cu „boala lui Calache”

06:25, 14.05.2024 - Astazi, la „Dicționar cultural”, ne invrednicim (inclusiv termenul „vrednic” este disecat) cu lamurirea poveștilor inflorite pe seama unei expresii spumoase: „a avea boala lui Calache”. Dar nu numai, dupa cum aveți a va convinge singuri. Citind.

Ministrul Sanatații: „Registrele de boala fundamenteaza politicile de sanatate si alocarea de fonduri”

18:25, 24.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a subliniat marți ca registrele de boli sunt esențiale pentru fundamentarea politicilor de sanatate și pentru alocarea eficienta și predictibila a fondurilor.

Ce este, de fapt, ”boala lui Calache” și de unde vine expresia folosita aproape zilnic de romani

12:55, 16.04.2024 - Legendele romanești amintesc de existența, in secolul al XVII-lea, al unui hangiu pe nume Mihalache care era foarte bogat, dar nu avea prea multa educație. El a avut o afacere prospera, care l-a ajutat sa intre in randul boierilor. Avea un conac foarte frumos și foarte mulți argați, oameni care lucrau…

O boala face ravagii in Romania! INSP a raportat 800 de cazuri in cateva zile

13:30, 10.04.2024 - O boala face ravagii in Romania, alarmand autoritațile și populația. Institutul Național de Sanatate Publica (INSP) a raportat 800 de cazuri in cateva zile, semnaland o creștere rapida a numarului de infectari.

Un medicament-speranța pentru pacienții diagnosticați cu o forma de cancer pulmonar agresiv

20:40, 06.04.2024 - Un medicament, conceput de compania AstraZeneca, și-a dovedit eficacitatea in cazul unei forme agresive de cancer pulmonar.   Acest medicament contribuie  la prelugirea vieții pacienților diagnosticați  cu aceasta forma de cancer agresiv. Este prima imunoterapie, care potrivit studiilor, indeplinește…


Ce parere ai despre aceasta stire?