Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emisiunea Replay va prezenta istoria duelurilor Steaua - Dinamo

Publicat:

incepe din nou pe TVR 1.Din 10 octombrie, populara emisiune va prezenta din nou povestile fotbalului romanesc. De data aceasta este vorba despre un serial despre cea mai mare rivalitate a fotbalului romanesc: duelurile Steaua - Dinamo. Mai multe detalii despre aceasta emisiune, in materialul urmator.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Este oficial! S-a facut unul dintre cele mai mari transferuri din istoria fotbalului - Mbappe a semnat cu Real Madrid

20:45, 03.06.2024 - Telenovela Mbappe la Real Madrid s-a incheiat. Recenta caștigatoare a Uefa Champions League a facut anunțul oficial pe site-ul sau: Kylian Mbappe a semnat un contract pe cinci sezoane cu Regina Spaniei și a Europei. ”Declarație oficiala: MbappeReal Madrid C F.

FOTO Peste 50.000 de oameni saluta cea mai buna generație din istoria fotbalului romanesc - Moment special in memoria lui Didi Prodan

22:00, 25.05.2024 - Generația de Aur a Romaniei joaca sambata seara pe Arena Naționala din București meciul de adio, in fața a peste 50.000 de spectatori. Suporterii au pregatit un moment special in memoria lui Didi Prodan.

Dinamo, o tragedie in alb-roșu: explicațiile prabușirii unui colos al fotbalului romanesc EXCLUSIV

07:10, 10.05.2024 - Formația din „Ștefan cel Mare“ e acum in fața celei de-a doua retrogradari din ultimii doi ani. Cum s-a ajuns aici? Au explicat pentru „Weekend Adevarul“ oameni care vad viața in alb-roșu și au prins vremurile in care situația actuala era inimaginabila.

7 mai 1986 – Ziua in care Steaua a reușit cea mai mare performanța a fotbalului romanesc

21:45, 07.05.2024 - Au trecut 37 de ani de la performanța istorica reușita de Steaua, in 1986, in finala Cupei Campionilor Europeni. Jucatorii s-au imparțit in doua tabere, intre timp, din cauza scandalului dintre Gigi Becali și MApN. Citește și Banii Mioveniului – ingropati de grandomania primarului Georgescu in proiecte…

Varianta de antrenor optima pentru Dinamo in cazul retrogradarii? » „Dinamo e casa mea. Acolo am construit cea mai puternica generație a fotbalului romanesc”

21:00, 07.05.2024 - Duminica, Dinamo iși joaca ultima carte pentru evitarea retrogradarii in liga secunda. „Cainii” vor infrunta pe UTA Arad in ultima etapa a play-out-ului și au nevoie de o victorie. Un posibil succes, coroborat cu rezultate in favoarea acestora in minim doua din celelalte patru finale din subsolul clasamentului,…

Dinamo, cronica unei morți anunțate: cum s-a ales praful, inca o data, de un brand al fotbalului nostru

08:35, 07.05.2024 - S-a cantat prohodul lui Dinamo, deși mai e o etapa din play-out. Explicația: avem de-a face cu o echipa incapabila sa caștige, dovada și golurile incasate in minutul 90 sau in prelungiri.

A murit Emeric Ienei, o legenda a fotbalului romanesc!

14:35, 04.04.2024 - Emeric Ienei, antrenorul care a caștigat Cupa Campionilor Europeni alaturi de Steaua in 1986, si cel care a calificat nationala dupa 20 de ani la un mondial, Italia 90, a murit la varsta de 87 de ani. Autor al celei mai mari performante din fotbalul romanesc, Emeric Alexandru Ienei (Imre Sandor Jenei),…

Doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Implinise recent 87 de ani

14:30, 04.04.2024 - Este zi de doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Anunțul trist a șocat pe toata lumea. Antrenorul care a caștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua in anul 1986 implinise recent varsta de 87 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?