Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emisiunea filatelică "Trofee de vânătoare" - de miercuri, în magazinele Romfilatelia

Publicat:
Emisiunea filatelică

Romfilatelia anunta introducerea in circulatie, incepand de miercuri, a emisiunii filatelice "Trofee de vanatoare", compusa din patru marci postale, un plic "prima zi", o mapa filatelica cu bloc special in tiraj limitat si un set de patru carti postale maxime pentru pasionatii de maximafilie.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania, nicio funcție la conducerea UE. Iohannis, gasit vinovat

07:55, 29.06.2024 - Senatoarea USR Simona Spataru a declarat, la B1Tv,  ca președintele Klaus Iohannis singur s-a pus in situația dezamagitoare de a nu obține pentru Romania nicio funcție la nivelul conducerii UE/NATO, dupa ce a ridicat așteptarile cu declarațiile sale optimiste. In fapt, Iohannis nu avea nicio garanție…

Noutați filatelice: Fanteziile florilor

18:15, 03.06.2024 - Romfilatelia continua seria emisiunilor de marci poștale dedicate Florei și a introdus in circulație o emisiune inscrisa ca o premiera filatelica tematica. Emisiunea este alcatuita din patru timbre, patru minicoli, un plic „prima zi” și o mapa filatelica speciala. Diversitatea, din mediul natural, se…

Emisiunea filatelica 'Muzeul Ivan Patzaichin Mila 23', de vineri, in circulatie

16:40, 24.05.2024 - Romfilatelia introduce in circulatie, vineri, emisiunea filatelica "Muzeul Ivan Patzaichin Mila 23" care include o marca postala, o colita dantelata, un plic "prima zi" si o carte postala maxima.

Buzoienii, invitați pentru a șaptea oara la „vanatoare de comori”

11:31, 14.05.2024 - Pentru a șaptea oara, Societatea Exploratorilor provoaca iubitorii de aventura de orice varsta la o noua „vanatoare” de comori pe strazile și prin parcurile Buzaului. Evenimentul va avea loc sambata, 18 mai, incepand cu ora 8.30. Startul concursului se va da in centrul orașului Buzau, pe Platoul Dacia.…

Deschise in a doua zi de Paște: Cinema City, proiectul itinerant MINA Pop-Up și magazinele din Iulius Mall Cluj. Afla programul complet!

15:30, 30.04.2024 - De Paște ne intalnim cu bucurie și recunoștința pentru a celebra nu doar renașterea primaverii, ci și valorile care ne definesc și aduc comunitatea impreuna. Ca in fiecare an, de Paste, Iulius Mall Cluj are un orar special.   Sarbatorile pascale sunt un prilej pentru a petrece mai mult timp alaturi…

Emisiunea de marci postale 'Europa 2024. Fauna si flora subacvatica' - de miercuri, in magazinele Romfilatelia

18:00, 24.04.2024 - Romfilatelia anunta introducerea in circulatie, miercuri, a emisiunii de marci postale "Europa 2024. Fauna si flora subacvatica", alcatuita din doua marci postale, un plic "prima zi", doua blocuri filatelice dantelate si o mapa filatelica speciala in tiraj limitat.

Primele avioane de lupta F-16 achiziționate de Romania din Norvegia au aterizat la Campia Turzii (fotogalerie)

14:45, 19.04.2024 - Primele trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziționate de Romania din Norvegia au aterizat vineri in Baza 71 Aeriana „General Emanoil Ionescu”, de la Campia Turzii, in vederea dotarii Escadrilei 48 Vanatoare, a anunțat Ministerul Apararii Naționale (MApN), conform Agerpres.

Emisiunea 'Expozitia Filatelica Mondiala Specializata EFIRO 2024' - de marti, in magazinele Romfilatelia

09:51, 16.04.2024 - Romfilatelia introduce in circulatie, marti, emisiunea "Expozitia Filatelica Mondiala Specializata EFIRO 2024", care este compusa din trei marci postale, o colita filatelica dantelata, un plic "prima zi" si o mapa filatelica speciala ce marcheaza cea de-a sasea editie a evenimentului de profil.


Ce parere ai despre aceasta stire?