Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emilia Şercan, cea care A DESCOPERIT PLAGIATELE lui Oprea şi Tobă, analizează lucrarea lui Kovesi: "Teza de DOCTORAT este plină de OMISIUNI, SUSPICIUNI şi GREŞELI"

Publicat:

Plagiatul Laurei Codruța Kovesi.

Laura Codruța Kovesi este cel mai discutat om din institutiile românesti de prim rang în aceste zile. Posibilul plagiat al tezei sale de doctorat a stârnit polemici în societatea româneasca si a creat deja doua tabere: una care crede ca sefa DNA a plagiat si alta care, din contra, crede ca aceste acuzatii fac parte dintr-o campanie în care de doreste afectarea imaginii Laurei Codruța Kovesi.

Conform site-ului pressone.ro, se pare ca sefa DNA are o lucrare stiintifica nu tocmai…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cantecul provocator al englezilor a starnit comentarii acide » Un politician i-a taxat pe germani: „Nemții trebuie sa-și recapete simțul umorului”

15:35, 16.06.2024 - Nigel Farage, fostul lider al partidului britanic UKIP, cunoscut pentru vederile sale eurosceptice, a declarat ca nu vede nimic rau in cantecul „Ten German Bombers”, pe care suporterii „naționalei” Angliei il fredoneaza la Euro 2024, organizat tocmai de Germania. ...

CTP, recomandare pentru cei "nemulțumiți de scorul masiv al PSDNL". Ce crede ca o sa fie „rau de tot pentru toți”

22:05, 12.06.2024 - Gazetarul Cristian Tudor Popescu a descris in stilul propriu rezultatul alegerilor locale 2024, din 9 iunie. A apreciat numarul mare de romani care a ieșit la urne, dar a taxat alternativa la PSDNL, ca fiind una slaba.

Surpriza! Primul lider PSD care crede ca Mircea Geoana ajunge in turul doi la prezidențiale!

19:40, 25.05.2024 - Vasile Dincu, fost ministru al Apararii și președintele Consiliului Național al PSD, a declarat sambata, 25 mai, ca Mircea Geoana este credibil, data fiind funcția inalta pe care o ocupa in sistemul internațional. Acest lucru este unul dintre atuurile care il fac un posibil candidat pentru turul final…

In ziua in care se crede ca Kim Jong Un a implinit 40 de ani, nord-coreenii au fost obligati sa-i jure credinta

09:46, 06.05.2024 - Pentru prima data de cand liderul Kim Jong Un a preluat puterea in 2011, nord-coreenilor li s-a cerut sa depuna juraminte de credinta de ziua sa de nastere, a declarat un institut de cercetare sud-coreean, relateaza Reuters.

Posibilul autor al accidentului mortal de la Moara s-a baricadat in casa și refuza sa se ...

11:21, 01.05.2024 -  Polițiștii suceveni au reușit sa-l depisteze pe posibilul autor al accidentului mortal din dimineata zilei de 1 mai, de pe drumul județean care leaga Moara de Frumoasa. Ar fi vorba de un tanar de 25 de ani, din Suceava, dar care locuiește la circa 200 de metri de locul unde a lovit un barbat ...

Protest spontan in aceste momente la Registrul Comerțului București și in mai multe registre din țara

12:05, 29.04.2024 - Activitatea cu publicul este suspendata, dupa ce membri ai Sindicatului Angajaților din Oficiul Național al Registrului Comerțului, afiliat la Federatia Publisind și la Blocul Național Sindical, au intrat in greva. Acțiunea nu este organizata de acest sindicat, dar angajații iau parte la aceasta. Autor:…

Omul de știința chinez care a modificat genetic bebeluși va continua experimentele. Ce boli crede ca ar putea vindeca

17:40, 01.04.2024 - He Jiankui, un cercetator din China care a modificat genetic trei bebeluși, se mandrește cu faptul ca lucreaza la eradicarea bolilor genetice. De asemenea, este de parere ca modificarea genelor embrionului uman va fi acceptata intr-o zi.


Ce parere ai despre aceasta stire?