Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emil Boc, după întâlnirea cu Ion Țiriac: „Putem asigura o bună parte a infrastructurii de profil”

Publicat:

Cluj-Napoca a devenit capitala tenisului românesc, dupa inaugurarea (actuala BTarena) care a gazduit ultimele meciuri ale echipelor României de și . Ion Țiriac vrea sa aduca și circuitul WTA pe malul Someșului și are deja o strategie pentru a aduce la viața acest proiect.

Omul de afaceri Ion Țiriac a participat, alaturi de și primarul , la meciul U-BT - Panathinaikos. Pe lânga aceștia, în tribune s-a aflat , dar și Vasile Pușcaș.

Ion Țiriac declara saptamâna trecuta sa își dorește…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care este stadiul principalelor proiecte de la Cluj | Emil Boc: „La metrou, se deruleaza in continuare, lucrarile de deviere de utilitați și de pregatirea infrastructurii”

10:51, 25.06.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a precizat, in deschiderea ședinței de consiliu local de marți, care este stadiul principalelor proiecte demarate, printre care și cel ce vizeaza metroul.

Independentul Sabin Sarmaș a surprins la alegerile locale din Cluj-Napoca. Secțiile de vot unde l-a invins pe Emil Boc.

12:45, 20.06.2024 - Intr-o competiție stransa pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, Sabin Sarmaș a reușit sa se impuna in fața actualului primar Emil Boc in mai multe secții de votare din municipiu.

Rezultate alegeri locale 2024 - numaratoare paralela: Emil Boc castiga al saselea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca

08:50, 10.06.2024 - Primarul in functie al municipiul Cluj-Napoca, Emil Boc, castiga cel de-al saselea mandat in urma alegerilor de duminica, cu 45% dintre voturi, potrivit numaratorii paralele realizate de liberali.

Trei noi porți de imbarcare la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj

15:00, 05.06.2024 - Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a participat miercuri, 5 iunie a.c., impreuna cu vicepreședinții Marius Minzat și Vakar Istvan, la inaugurarea extinderii Terminalului de Plecari al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj. La eveniment au participat și Prim-Ministrul Romaniei…

Conferința Eurocities 2024. Emil Boc: „Eurocities este aici, la Cluj, pentru a arata cat de importante sunt orașele și colaborarea din Europa, pentru a asigura un viitor bun”.

11:15, 30.05.2024 - „Democrația trebuie practicata și exersata zilnic, iar Eurocities este aici, la Cluj, pentru a arata cat de importanta este colaborarea dintre orașe”, a declarat Emil Boc in deschiderea conferinței Eurocities la Cluj-Napoca.

Metroul de la Cluj, cel mai intarziat proiect la nivel național din PNRR. Clujul nu este capabil sa duca proiecte de infrastructura mare

12:50, 16.05.2024 - Dupa eșecul centurii metropolitane, a cartierului Lombului, apoi cel al Tineretului, și in esența, a tuturor marilor proiecte de infrastructura din Cluj-Napoca, Emil Boc, fara a mai surprinde pe nimeni, impinge spre “linie moarta” și proiectul metroului.Ieri, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene,…

Emil Boc: „Putem avea in UE cea mai buna forma de inteligența artificiala in folosul oamenilor”

17:35, 26.04.2024 - Emil Boc, primarul orașului Cluj-Napoca și raportor pentru pachetul legislativ al Uniunii Europene care vizeaza inteligența artificiala, a participat la Bruxelles la intalnirea Comitetului European al Regiunilor, unde a vorbit despre aceasta noua „revoluție” din domeniul IT care va schimba complet lumea…

De ce „U” Cluj primește peste 2,4 milioane de euro, iar CFR nimic. Emil Boc: „Nu ii putem finanța””

09:11, 18.04.2024 - „U” Cluj va primi suma de 12,2 milioane lei (peste 2,4 milioane de euro) de la bugetul local al municipiului Cluj-Napoca, din cei 21,8 milioane de lei, fonduri nerambursabile pentru activitați sportive. CFR Cluj in schimb nu va primi niciun ban.


Ce parere ai despre aceasta stire?