Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emil Boc distruge un vis al clujenilor

Publicat:

le-a dat o veste proasta clujenilor.

El a spus ca locuitorii din Cluj-Napoca nu vor avea transport pe timp de noapte, așa cum iși doreau mulți.

"Nu vom avea transport pe timp de noapte in Cluj pentru ca nu ne permite numarul actual de autobuze din dotare. Costurile ar fi foarte mari și nici daca am majora prețul biletelor nu am putea suporta costurile. Șoferii ar trebui sa se imparta in ture de zi și de noapte și ar avea de suferit transportul de zi", a declarat la Napoca FM, scrie ȘtirideCluj.

Primarul a motivat și ca taximetria din Cluj-Napoca ar avea…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Boc, mesaj special pentru clujeni dupa ce a caștigat al șaselea mandat la Primaria Cluj cu un scor mai modest: „Mulțumesc celor care nu m-au votat”

13:55, 10.06.2024 - Primarul in functie al municipiul Cluj-Napoca, Emil Boc, castiga cel de-al saselea mandat in urma alegerilor de duminica, cu 45% dintre voturi, potrivit numaratorii paralele realizate de liberali. Un scor destul de modest pentru edilul care la alegerile precedente a obtinut 74,72% din voturile exprimate. In…

Emil Boc: Am fost și voi ramane primarul tuturor clujenilor

13:45, 10.06.2024 - „Va mulțumesc ca mi-ați acordat incredere, astfel incat sa pot continua munca la Primaria Municipiului Cluj-Napoca”, a anunțat luni Emil Boc. „Va mulțumesc ca mi-ați acordat incredere, astfel incat sa pot continua munca la Primaria Municipiului Cluj-Napoca.

Rezultate alegeri locale 2024 - numaratoare paralela: Emil Boc castiga al saselea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca

08:50, 10.06.2024 - Primarul in functie al municipiul Cluj-Napoca, Emil Boc, castiga cel de-al saselea mandat in urma alegerilor de duminica, cu 45% dintre voturi, potrivit numaratorii paralele realizate de liberali.

Conferința Eurocities 2024. Emil Boc: „Eurocities este aici, la Cluj, pentru a arata cat de importante sunt orașele și colaborarea din Europa, pentru a asigura un viitor bun”.

11:15, 30.05.2024 - „Democrația trebuie practicata și exersata zilnic, iar Eurocities este aici, la Cluj, pentru a arata cat de importanta este colaborarea dintre orașe”, a declarat Emil Boc in deschiderea conferinței Eurocities la Cluj-Napoca.

Emil Boc spera la o noua victorie pentru U-BT Cluj in meciul de joi: "Este o echipa minunata"

12:50, 22.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat la ZIUA LIVE ca spera ca echipa de baschet masculin U-BT Cluj sa obțina o noua victorie in meciul decisiv de joi seara, in cadrul finalei Ligii Naționale.

Emil Boc: „Cea mai buna politica este cea a rezolvarii problemelor oamenilor”

15:45, 18.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, cu ocazia lansarii candidaților PNL la alegerile din 9 iunie, ca administrația locala are in prim plan cea mai buna politica, cea care rezolva problemele oamenilor.

De cand vor circula autobuzele cu hidrogen la Cluj-Napoca? Emil Boc: „Exista resursa europeana pentru investiție”.

13:55, 14.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, și ambasadorul Marii Britanii in Romania, Giles Matthew Portman, au testat, saptamana trecuta, un autobuz alimentat cu hidrogen pe strazile din Cluj-Napoca.

Politist local din Cluj-Napoca, apreciat pentru ca a ajutat o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac- Imaginile publicate de primarul Emil Boc, virale

20:45, 03.05.2024 - Imagini cu un politist local care ajuta o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac au fost publicate de catre primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, agentul fiind apreciat de catre cei pe langa care trece, potrivit news.ro”Ratustele au ajuns din nou in apa.


Ce parere ai despre aceasta stire?