Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emil Boc a cedat în fața presiunilor: Cluj-Napoca se va numi și Kolozsvar, Klausenburg și Municipium Aelium Napocense

Publicat:

Primarul municipiului Cluj-Napoca, , a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca va amplasa indicatoare multilingve la intrarile si iesirile din oras, in limbile romana, maghiara si germana, dar si in limba latina, asa cum a fost numita localitatea la infiintare, in timpul imparatului roman Hadrian. a spus ca, pentru a adopta ...

Citeste articolul mai departe pe someseanul.ro…  

Sursa articol: someseanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care este stadiul principalelor proiecte de la Cluj | Emil Boc: „La metrou, se deruleaza in continuare, lucrarile de deviere de utilitați și de pregatirea infrastructurii”

10:51, 25.06.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a precizat, in deschiderea ședinței de consiliu local de marți, care este stadiul principalelor proiecte demarate, printre care și cel ce vizeaza metroul.

Emil Boc castiga al saselea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca, cu 45% dintre voturile exprimate

19:15, 10.06.2024 - Primarul in functie al municipiul Cluj-Napoca, Emil Boc, castiga cel de-al saselea mandat in urma alegerilor de duminica, cu 45% dintre voturi, potrivit numaratorii paralele realizate de liberali.

Boc, mesaj special pentru clujeni dupa ce a caștigat al șaselea mandat la Primaria Cluj cu un scor mai modest: „Mulțumesc celor care nu m-au votat”

13:55, 10.06.2024 - Primarul in functie al municipiul Cluj-Napoca, Emil Boc, castiga cel de-al saselea mandat in urma alegerilor de duminica, cu 45% dintre voturi, potrivit numaratorii paralele realizate de liberali. Un scor destul de modest pentru edilul care la alegerile precedente a obtinut 74,72% din voturile exprimate. In…

Rezultate alegeri locale 2024 - numaratoare paralela: Emil Boc castiga al saselea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca

08:50, 10.06.2024 - Primarul in functie al municipiul Cluj-Napoca, Emil Boc, castiga cel de-al saselea mandat in urma alegerilor de duminica, cu 45% dintre voturi, potrivit numaratorii paralele realizate de liberali.

Emil Boc, susținere pentru Mara Toganel și Horațiu Suciu

18:05, 24.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat vineri, 17 mai, la evenimentul de lansare a candidaților liberali din județul Mureș la alegerile locale din data de 9 iunie. Adresandu-se liberalilor prezenți in Sala Mare a Palatului Culturii din Targu Mureș, primarul municipiului Cluj-Napoca…

Emil Boc: „Cea mai buna politica este cea a rezolvarii problemelor oamenilor”

15:45, 18.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, cu ocazia lansarii candidaților PNL la alegerile din 9 iunie, ca administrația locala are in prim plan cea mai buna politica, cea care rezolva problemele oamenilor.

De cand vor circula autobuzele cu hidrogen la Cluj-Napoca? Emil Boc: „Exista resursa europeana pentru investiție”.

13:55, 14.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, și ambasadorul Marii Britanii in Romania, Giles Matthew Portman, au testat, saptamana trecuta, un autobuz alimentat cu hidrogen pe strazile din Cluj-Napoca.

Politist local din Cluj-Napoca, apreciat pentru ca a ajutat o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac- Imaginile publicate de primarul Emil Boc, virale

20:45, 03.05.2024 - Imagini cu un politist local care ajuta o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac au fost publicate de catre primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, agentul fiind apreciat de catre cei pe langa care trece, potrivit news.ro”Ratustele au ajuns din nou in apa.


Ce parere ai despre aceasta stire?