Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elton John şi soţul său vor deveni părinţi din nou

Publicat:

Mama-surogat la care a apelat artistul le-a nascut primul fiu, pe Zachary, pe data de 25 decembrie 2010, iar acum cuplul asteapta cel de-al doilea copil.

"A angajat aceeasi mama surogat. Acum ea este in primul trimestru", a declarat o sursa apropiata cuplului.

Intrebat cum se simte in calitate de tatic, a marturisit regretul ca a asteptat pana la varsta de 60 de ani sa devina tata, dar ca isi doreste neaparat ca Zachary sa aiba un fratior sau o surioara.

Foto:Northfoto

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Modificarea Legii cetateniei: Dupa 10 ani de casatorie in strainatate, sotul/sotia poate deveni cetatean roman

17:11, 18.06.2024 - Senatul a adoptat si amendat, marti, in plen un proiect de completare a Legii cetateniei, initiat de Guvern, care stabileste ca cetatenia romana se poate acorda, la cerere, unei persoane straine care este casatorita si convietuieste in afara granitelor cu un cetatean roman, de cel putin 10 ani.

Vlad și Catalina de la Mireasa vor deveni parinți! Fosta concurenta din sezonul 7 este gravida: ”Ne-am iubit cam mult”

15:05, 11.06.2024 - Veste importanta in casa Mireasa! Vlad și Catalina vor deveni parinți! Cei doi au facut anunțul in ziua in care implinesc un an de la cererea in casatorie! Fosta concurenta din sezonul 7 este insarcinata și urmeaza sa aduca pe lume un bebeluș!

Cine este Georgian Paun, iubitul Ancai Dinicu. Cei doi vor deveni parinți pentru prima data / FOTO

10:15, 07.06.2024 - De cand s-a afișat pentru prima data cu el, fanii Ancai Dinicu au fost curioși sa afle cine este Georgian Paun. Ei bine, noi iți vom spune detalii despre iubitul vedetei. Cei doi vor deveni parinți pentru prima data. Iata ce se știe despre partenerul de viața al actriței!

Radu Mazare și soția lui, Roxana, vor deveni parinți de baiețel! Fostul edil al Constanței a dezvaluit numele ales pentru copilul lor, dupa ce a fost eliberat / VIDEO

19:50, 27.05.2024 - Zi importanta pentru Radu Mazare! Fostul edil al Constanței a fost eliberat, dupa ce și-a petrecut cinci ani in inchisoare. Tot astazi, soția lui s-a afișat pentru prima data cu burtica de gravida, anunțand astfel, ca vor deveni parinți. Cei doi vor avea un baiețel și s-au gandit și la nume.

VIDEO. Vladuța Lupau și soțul ei numara saptamanile pana cand vor deveni parinți pentru a doua oara: „Abia așteptam sa te cunoaștem”

13:31, 20.05.2024 - Viața Vladuței Lupau și a partenerului sau, Adrian Rus, s-a schimbat radical de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara, acum facand ultimele pregatiri pentru venirea pe lume a fiului lor. Nu doar cei doi sunt entuziasmați de nașterea bebelușui, ci Iair care abia așteapta sa-și cunoasca…

VIDEO. Hailey și Justin Bieber vor deveni parinți

23:05, 09.05.2024 - Intr-o dezvaluire induioșatoare care a provocat valuri de reacții pe rețelele de socializare, senzația pop Justin Bieber și soția sa, modelul Hailey Baldwin Bieber au anunțat faptul ca așteapta primul lor copil. Indragitul cuplu a dezvaluit sarcina cu un videoclip emoționant și imagini de la o ședința…

BEBELUȘ REGAL Prințul Hussein al Iordaniei și Rajwa vor deveni parinți

18:40, 15.04.2024 - Prințul Hussein, fiul Regelui Abdullah al II-lea și al Reginei Rania a Iordaniei, a anunțat ca soția lui, Prințesa Rajwa, este insarcinata. The post BEBELUȘ REGAL Prințul Hussein al Iordaniei și Rajwa vor deveni parinți first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?