Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elon Musk nu găseşte angajaţi pentru fabrica Tesla din Berlin, deşi le oferă salarii bune. De ce îl ignoră nemţii

Publicat:

incearca cat de mult poate sa demonstreze ca poate fi un angajator atragator, care poate aduce pana in vara anului viitor 7.000 de oameni in noua sa fabrica Tesla de langa Berlin, insa germanii nu se inghesuie sa se angajeze, scrie presa germana.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nemții de la Continental fac o noua fabrica in Romania

12:51, 21.06.2024 - Grupul german Continental a anunțat lansarea construcției unei noi unitați de producție la Sibiu, in urma unei investiții evaluate la 45 de milioane de euro. Aceasta investiție este parțial susținuta de fonduri de stat alocate pentru stimularea investițiilor cu impact major in economia romaneasca, noteaza…

„Not cool”, spune Elon Musk despre decizia celui mai mare investitor din lume privind pachetul salarial uriaș pe care i l-a pregatit Tesla

10:55, 09.06.2024 - Miliardarul sud-african Elon Musk a declarat ca decizia fondului suveran de investiții al Norvegiei, cel mai mare fond de investiții din lume, de a vota impotriva pachetului de compensații uriaș pe care i l-a pregatit Tesla nu este „cool”, relateaza Reuters.

Productia celui mai bine vandut vehicul electric, redusa din cauza lipsei de cereri

11:50, 26.05.2024 - Tesla a redus productia celui mai bine vandut vehicul electric al sau, Model Y, la fabrica sa din Shanghai, cu cel putin 20%, incepand cu luna martie, conform datelor din industrie si a unei surse citate de Reuters.   Masura vizeaza solutionarea slabirii cererii pentru modelul vechi al producatorului…

(video) Sute de protestatari au incercat sa intre in fabrica Tesla de langa Berlin. Mai multe persoane au fost arestate

10:41, 11.05.2024 - Sute de protestatari care se opun extinderii fabricii Tesla din Grunheide, langa Berlin, s-au confruntat vineri cu politia, in timp ce unii dintre ei incercau sa ia cu asalt uzina de productie a vehiculelor electrice, relateaza The Guardian, preluat de digi24.ro .

Sute de protestatari au incercat sa intre in fabrica Tesla de langa Berlin. Mai multe persoane au fost arestate

08:55, 11.05.2024 - Sute de protestatari care se opun extinderii fabricii Tesla din Grunheide, langa Berlin, s-au confruntat vineri cu politia, in timp ce unii dintre ei incercau sa ia cu asalt uzina de productie a vehiculelor electrice, relateaza The Guardian.

Revolta violenta langa Berlin: sute de protestatari au incercat sa patrunda in fabrica Tesla - VIDEO

07:20, 11.05.2024 - Sute de protestatari care se opun extinderii fabricii Tesla din Grunheide, langa Berlin, s-au confruntat vineri cu politia, in timp ce unii dintre ei incercau sa ia cu asalt uzina de productie a vehiculelor electrice, relateaza The Guardian, citat de news.ro.

Numai la Tesla sa nu lucrezi: Elon Musk a dat afara pe un cap circa 500 de angajați și doi directori

17:10, 02.05.2024 - Tesla pare sa devina „absolut hardcore” in privința concedierilor, conform lui Elon Musk. Au trecut doar doua saptamani de cand Tesla a inceput sa-și reduca forța de munca cu zece procente, o mișcare care a afectat cel puțin 14.000 de angajați. Acum, vin și mai multe disponibilizari. Compania a renunțat…

Elon Musk lovește in conturile Tesla: Va primi compensații de 55 de miliarde de dolari

07:45, 18.04.2024 - Tesla va cere actionarilor sa restabileasca pachetul de compensatii pentru directorul general Elon Musk, a carui potentiala valoare depaseste 55 miliarde de dolari, si sa mute sediul corporativ din Delaware in Texas, transmite AP.


Ce parere ai despre aceasta stire?