Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elon Musk face apel la americani să voteze pentru republicani la alegerile din SUA

Publicat:

, cea mai bogata persoana din lume, a recomandat luni americanilor sa aleaga candidați republicani pentru Congresul SUA la alegerile de la jumatatea mandatului de marți, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Predicție sumbra pentru conservatorii premierului britanic Rishi Sunak: Sondajele indica „extinctia electorala” la alegerile din iulie

16:40, 16.06.2024 - Trei sondaje de opinie britanice, publicate sambata seara, au prezentat o imagine sumbra pentru Partidul Conservator al prim-ministrului Rishi Sunak, iar un sondaj a avertizat ca partidul se confrunta cu ”extinctia electorala” la alegerile din 4 iulie, transmite Reuters.

SUA, Marea Britanie si Canada acuza Rusia de complot pentru a influenta alegerile prezidentiale din R.Moldova

18:25, 13.06.2024 - Statele Unite, Marea Britanie si Canada au acuzat joi Rusia de complot pentru a influenta rezultatul alegerilor prezidentiale care au loc in octombrie in Republica Moldova, intr-o declaratie comuna publicata de Departamentul de Stat, transmite Reuters, informeaza Agerpres.

Ghid pentru romanii din Diaspora care doresc sa voteze la alegerile pentru Parlamentul European: Numar dublu de secții de votare

16:40, 16.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a publicat un Ghid destinat alegatorilor care doresc sa voteze la secțiile de votare organizate in straianatate la alegerile pentru Parlamentul European. Numarul secțiilor de votare este mai mult decat dublu fața de cele de la alegerile din 2019.

Joe Biden l-a asigurat pe Volodimir Zelenski ca-i va trimite „rapid” ajutoare militare „importante”

23:50, 22.04.2024 - Presedintele SUA Joe Biden a promis luni, in cadrul unei convorbiri telefonice cu omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, ca va trimite „rapid” ajutoare militare „importante” Ucrainei, odata ce Congresul american va adopta definitiv un nou pachet de 61 de miliarde de dolari pentru Kiev, relateaza…

Mike Pompeo cere votarea ajutorului pentru Ucraina, pe fondul avertismentelor altor republicani privind „propaganda rusa”

15:45, 09.04.2024 - Fostul secretar de stat american Mike Pompeo, care a condus diplomatia americana in mandatul lui Donald Trump, s-a alaturat corului crescand de republicani proeminenti care cer aprobarea pachetului de ajutor financiar pentru Ucraina, relateaza Reuters.

Doua zile de vot anticipat pentru alegerile parlamentare din Coreea de Sud. Ce spera sa obțina președintele Yoon la „ziua judecații”

10:30, 05.04.2024 - Presedintele sud-coreean Yoon Suk Yeol a votat vineri, in prima din cele doua zile de vot anticipat pentru alegerile parlamentare de saptamana viitoare. PD si alte partide de opozitie au descris alegerile ca fiind ”ziua judecatii”, transmite Reuters, preluat de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?