Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ELLA FITZGERALD, omagiată de GOOLE printr-un logo special, la 96 de ani de la naşterea artistei (VIDEO)

Publicat:

Google o omagiaza astazi pe ELLA FITZGERALD, renumita cantareata de jazz, printr-un logo special, la 96 de ani de la nasterea artistei.

Supranumita "The First Lady of Song/Prima doamna a cantecului", Ella Fitzgerald s-a remarcat cu o exceptionala voce, capabila sa atinga trei octave. ELLA FITZGERALD a primit de trei ori Premil Grammy si a contribuit la dezvoltarea stilului vocal interpretativ modern in jazz. A lasat posteritatii o bogata opera, in sute de inregistrari discografice.

Cantareata s-a nascut la 25 aprilie 1917 in , statul Virginia. ELLA FITZGERALD a colaborat…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cantareața de la noi, nevoita sa se opereze de urgența! A tot amanat intervenția, dar starea ei de sanatate s-a agravat: ”E foarte periculos, mi-am intoxicat corpul cu pastile”

10:50, 30.05.2024 - A amanat cat a putut operația, insa e nevoita sa ajunga pe mana medicilor de urgența. O cantareața de la noi face declarații exclusive dupa ce a fost diagnosticata cu o problema destul de grava și care ii pune viața in pericol. Ce simptome are și cat de pregatita e pentru intervenția care va urma.

Rafila: Starea lui Florin Piersic este stabila in momentul acesta. Nu e vorba de o infecție dobandita in spitale

21:35, 09.05.2024 - Ministrul Sanatații Alexandru Rafila a declarat la Digi24 ca operația lui Florin Piersic este una reușita, actorul fiind internat la ATI in stare stabila. Ministrul a subliniat și ca Florin Piersic nu a dobandit infecția in spital.

Ultimele informații despre starea de sanatate a lui Florin Piersic. Motivul pentru care a fost transferat la București

08:50, 08.05.2024 - Ultimele informații despre starea de sanatate a lui Florin Piersic Continue reading Ultimele informații despre starea de sanatate a lui Florin Piersic. Motivul pentru care a fost transferat la București at Tabu.

Noi informatii cu privire la starea de sanatate a actorului Florin Piersic, internat la Spitalul Militar

10:30, 03.05.2024 - Spitalul Militar din Cluj-Napoca da asigurari ca Florin Piersic nu a contractat nicio infecție nosocomiala. Reprezentantii Spitalului Militar din Cluj-Napoca au precizat, joi, ca actorul Florin Piersic nu a contractat vreo infectie nosocomiala cat timp a fost internat in aceasta unitate medicala, unde…

Ce se intampla in corpul tau la orele 8 si 9 dimineața. Pericolele care pandesc organismul in acest interval orar

22:26, 26.04.2024 - Cu toate acestea, potrivit medicilor, intervalul orar 8-9 este cel cu cele mai multe infarcturi miocardice, tocmai din proasta obișnuința a oamenilor de a fuma țigari și a bea cafea in loc de a lua micul dejun.Efortul inimii de a reveni la turație maxima este foarte mare, iar o doza dubla de cafea poate…

Luca Mihai a ieșit din spital și are un mesaj pentru Homawoo: „Ma așteptam sa-mi dea mie un mesaj, sa-și ceara scuze” » Cand ar putea reveni pe teren + cine l-a vizitat in spital: „Au ras, au plans impreuna”

14:35, 21.04.2024 - Dupa o saptamana in care a fost internat la spitalul Elias, Luca Mihai (20 de ani), mijlocașul celor de la Poli Iași, accidentat grav de dinamovistul Josue Homawoo in prima jumatate de ora a partidei din 14 aprilie, a ajuns ieri seara acasa. Starea lui e tot mai buna de la zi la zi, dar are inca probleme…

USR Bihor despre starea arborilor din Oradea: „Primaria poate declara 2024 ca an de doliu verde!“

17:50, 10.04.2024 - Dupa ce au prezentat saptamanile trecute Pactul Verde pentru Oradea, reprezentanții USR Bihor și-au prezentat astazi cel de-al doilea proiect din programul electoral din acest an, Pactul pentru Educație.

O femeie a ajuns sa faca transplant de ficat dupa ce a luat paracetamol dupa ureche

09:25, 03.04.2024 - Florentina se afla acasa cu copii sau, atunci cand i s-a facut foarte rau și a fost dusa de urgența la spital. Totul s-a intamplat dupa ce aceasta crezut ca este racit și a luat doze foarte mari de paracetamol, dupa ureche. Femeia nu știa insa ca are hepatita B, iar ficatul sau era foarte afectat. Astfel,…


Ce parere ai despre aceasta stire?