Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ELIMINAREA MĂSURILOR DE CONTROL Ungaria abandonează plafoanele de preț la alimente pe fondul scăderii inflației

Publicat:
ELIMINAREA MĂSURILOR DE CONTROL Ungaria abandonează plafoanele de preț la alimente pe fondul scăderii inflației

Ungaria va elimina plafoanele de preț la alimente incepand cu 1 iulie 2024, ca raspuns la scaderea inflației The post ELIMINAREA MASURILOR DE CONTROL Ungaria abandoneaza plafoanele de preț la alimente pe fondul scaderii inflației first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ACȚIUNE DE CONTROL Grill Kaufland Romania din Satu Mare, sancționata cu amenda de 10.000 de lei

18:01, 27.06.2024 - Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Satu Mare a efectuat o acțiune de control, ca urmare a unei sesizari din partea unui consumator The post ACȚIUNE DE CONTROL Grill Kaufland Romania din Satu Mare, sancționata cu amenda de 10.000 de lei first appeared on Informatia Zilei .

CURTEA EUROPEANA DE JUSTIȚIE Ungaria, condamnata de CEJ la plata a 200 mil. euro

12:51, 16.06.2024 - Ungaria a fost criticata pentru construcția de garduri la granițele sale și restricțiile severe impuse The post CURTEA EUROPEANA DE JUSTIȚIE Ungaria, condamnata de CEJ la plata a 200 mil. euro first appeared on Informatia Zilei .

EVOLUȚIA PREȚURILOR La cat a ajuns rata inflației in luna aprilie?

11:05, 15.05.2024 - Rata anuala a inflatiei a coborat in luna aprilie 2024 la 5,9%, de la 6,61% in martie, in conditiile in care marfurile alimentare s-au scumpit cu... The post EVOLUȚIA PREȚURILOR La cat a ajuns rata inflației in luna aprilie? first appeared on Informatia Zilei .

EFECTELE INFLAȚIEI ASUPRA CURSULUI EURO - LEU Cine pierde și cine caștiga in economia romaneasca?

14:00, 09.05.2024 - In concluzie, menținerea unui echilibru intre inflație și cursul valutar reprezinta o provocare pentru guvern. The post EFECTELE INFLAȚIEI ASUPRA CURSULUI EURO - LEU Cine pierde și cine caștiga in economia romaneasca? first appeared on Informatia Zilei .

Inflația se reduce in Germania și Franța, pe fondul scaderii prețurilor la alimente și energie

15:45, 14.04.2024 - Cifrele privind inflația din Germania și Franța au scazut in martie, in principal din cauza scaderii prețurilor la alimente și energie, ceea ce a condus la speranțe ca inflația va ajunge la 2%.

ANCHETA LA SPITALUL SFANTUL PANTELIMON Corpul de control trimis dupa decesele suspecte ale a 19 pacienți

10:15, 12.04.2024 - Colegiul Medicilor a anunțat și el ca a demarat o ancheta in coordonare cu Departamentul de Jurisdicție Profesionala. The post ANCHETA LA SPITALUL SFANTUL PANTELIMON Corpul de control trimis dupa decesele suspecte ale a 19 pacienți first appeared on Informatia Zilei .

SOLICITARE CATRE MINISTER Avocatul Poporului cere eliminarea pragului de 30% elevi per clasa pentru burse de merit și reziliența

12:15, 10.04.2024 - Bursele de merit trebuie sa se acorde pentru toți elevii cu medii peste 9.50, iar noile burse de reziliența pentru toți elevii cu medii intre 7 și 9.50, nu doar primilor 30% din fiecare clasa din Romania care au aceste note, așa cum a propus ministrul Educației – atrage atenția Avocatul Poporului. …

CE NU CONSUMA NICIODATA Familia Regala evita patru alimente obișnuite

13:50, 09.04.2024 - In ciuda accesului lor la alimente diverse și luxoase, aceste preferințe reflecta considerația membrilor Familiei Regale pentru eticheta și pentru problemele etice in alegerile lor alimentare. The post CE NU CONSUMA NICIODATA Familia Regala evita patru alimente obișnuite first appeared on Informatia…


Ce parere ai despre aceasta stire?