Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elena Merișoreanu, reacție în lacrimi după moartea lui Benone Sinulescu: ‘După Petrică, parcă e un blestem’ (exclusiv)

Publicat:

Moartea regretatului cantareț de muzica populara i-a luat prin surprindere pe colegii sai de breasla. Ce a declarat Elena Merișoreanu despre moartea lui nea Beni. Fanii acestuia s-au emoționat. a invațat-o pe Elena Merișoreanu sa cante, cand artista avea numai 16 ani s-a stins din viața in data de […] The post Elena Merișoreanu, reacție in lacrimi dupa moartea lui : ‘, parca e un blestem’ (exclusiv) appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta concurenta de la Survivor Romania, reacție tulburatoare dupa moartea Ancai Molnar: “Am pierdut o prietena foarte draga sufletului meu”

17:20, 11.06.2024 - Cum a reacționat o fosta concurenta de la Survivor Romania dupa moartea Ancai Molnar. Din pacate, aceasta avea probleme grave de sanatate, iar totul a inceput de la o simpla durere de cap. Reacția unei foste concurente de la Survivor dupa moartea Ancai Molnar O fosta concurenta de la Survivor Romania…

Lacrimi și suferința dupa moartea Ancai Molnar! Apropiații make-up artistului sunt sfașiați de durere dupa vestea tragica: ”L-a imbrațișat pe Domnul”

16:40, 11.06.2024 - Anca Molnar s-a stins din viața in urma cu puțin timp, dupa mult timp in ccare s-a luptat cu cancerul. Vestea a fost șocanta pentru familia ei și pentru toți cei care au iubit-o și au cunoscut-o. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje absolut sfașietoare!

Nicolae Stanciu a rabufnit dupa Romania - Bulgaria! Reacție dura spre fani: „Acum o luna toți fanii erau fericiți ca merg la EURO, acum au plecat și au huiduit”

00:25, 05.06.2024 - Dupa Romania - Bulgaria 0-0, mijlocașul Nicolae Stanciu (31 de ani) a rabufnit. La finalul meciului de pe Ghencea, suporterii naționalei au fost dezamagiți și i-au huiduit pe elevii lui Edi Iordanescu. Iar Nicolae Stanciu s-a aratat deranjat de atitudinea lor și spune ca prestația cu Bulgaria nu are…

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

Emotionat pana la lacrimi, Jurgen Klopp a citit scrisori de la fanii echipei Liverpool: Este absolut minunat

13:36, 22.05.2024 - Inainte de plecarea sa de la Liverpool, tehnicianul Jurgen Klopp si-a rezervat timp pentru a citi in biroul sau mai multe scrisori si a deschide cadouri de la suporteri. Imaginile emotionante au fost postate de FC Liverpool in social media, potrivit news.ro

Lacrimi și durere in familia lui Costel Corduneanu, dupa moartea lui! Adrian Beleaua, fratele interlopului, a ajuns la capatul puterilor: ”Azi m-a luat...”/ FOTO

14:30, 16.05.2024 - Au trecut cateva saptamani de la moartea lui Costel Corduneanu, dar dorul familiei sale este la fel de mare. Adrian Beleaua a ajuns la capatul puterilor și este copleșit de tot ce simte in aceste momente. S-a dus la mormantul fratelui sau, iar imaginile sunt dureroase!

Alina Marymar, primul mesaj, dupa moartea nepotului ei. Partenera lui Tzanca Uraganu il iubea pe Lucas ca pe propriul copil: „Prin tine am simțit...” / FOTO

15:31, 30.04.2024 - Lacrimi și suspine in familia lui Tzanca Uraganu! Alina Marymar a postat pe rețelele de socializare primul mesaj, dupa moartea nepotului ei. Partenera celebrului manelist il iubea pe Lucas ca pe propriul ei copil.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, reacție in lacrimi dupa interviul acordat de Alex Dobrescu. Ce a dezvaluit actrița: "Nu ma pot gandi decat la fetița mea..." / VIDEO

14:50, 17.04.2024 - Dupa ce aseara, la Xtra Night Show, Alex Dobrescu a acordat un interviu in care a demontat declarațiile facute de Cristina Cioran, femeia alaturi de care are un copil, actrița a oferit p prima reacție. Se declara șocata de spusele tatalui copilului ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?