Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elena Gheorghe, în doliu. Cântăreața trece prin momente grele

Publicat:

și intreaga ei familie sunt in doliu. In urma cu puțin timp artista a primit o veste crunta, aceea ca bunica sa s-a stins din viața. a decedat in aceasta dupa amiaza.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu pentru Bella Santiago. Artista este devastata: „Am fost atat de fericiți!”

18:05, 19.06.2024 - Momente cumplite pentru Bella Santiago! Cantareața este in doliu, dupa ce fratele ei s-a stins din viața. Fosta caștigatoare X Factor a facut anunțul trist pe rețelele sociale. Totodata, vedeta a transmis și un mesaj emoționant in care ii mulțumește acestuia pentru toate clipele frumoase petrecute impreuna.…

Momente grele pentru Kanye West! Celebrul cantareț a fost dat in judecata

21:46, 04.06.2024 - Momente grele pentru Kanye West! Celebrul cantareț și producator muzical se confrunta cu noi probleme legale, fiind dat in judecata. Artistul, cunoscut pentru hiturile sale și controversatele sale declarații, trebuie acum sa raspunda in fața instanței pentru acuzațiile aduse impotriva sa.

Momente grele pentru IPS Calinic. A ajuns de urgența la Spitalul Floreasca

09:41, 03.06.2024 - Duminica seara, Inalpreasfințitul Calinic Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului a ajuns la spital. Se pare ca prelatul ar fi cazut in timp ce se afla la sfințirea unei troițe. Astfel a suferit o fractura la nivelul genunchiului unui picior.

Cum se imparte Elena Gheorghe intre cariera și viața de familie! Cine ii e sprijin artistei cu cei doi copii atunci cand ea e plecata: ”E destul de greu” / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Elena Gheorghe are o cariera de succes de mai bine de 20 de ani, dar și familia pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Cantareața ne vorbește despre felul in care reușește sa se imparta intre viața profesionala și personala, dar ne spune și cine o sprijina in creșterea celor doi copii pe care ii are impreuna…

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

Doliu in muzica! Park Bo Ram a murit subit! Cantareața de 30 de ani s-a prabușit in casa unui prieten

17:35, 12.04.2024 - Este doliu in muzica internaționala! O cantareața celebra a murit subit, la doar 30 de ani. Park Bo Ram și-a gasit sfarșitul in casa unui prieten. Aceasta s-a prabușit, iar de atunci nu și-a mai revenit. Apropiații ei au luat parte la scene halucinante!

Momente grele pentru mama lui Sebi Olariu, tanarul ucis de Vlad Pascu! Femeii i s-a facut rau in sala de judecata: „A luat cateva medicamente...”

12:15, 04.04.2024 - Momente grele pentru mama lui Sebi Olariu, tanarul care a murit in urma tragicului accident provocat de Vlad Pascu, tanarul care s-a urcat drogat la volan. Femeii i s-a facut rau in sala de judecata.

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.


Ce parere ai despre aceasta stire?