Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

El scoate hit dupa hit, dar putini stiu cu cine este casatorit. Cat de sexy poate fi sotia lui Luis Fonsi

Publicat:

Melodiile lui sunt in toate topurile, insa ce e cu adevarat important este ca putine persoane nu stiu sa ii fredoneze hiturile. Desi apare inconjurat de femei superbe, in videoclipuri, are o sotie incredibil de sexy!

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Ce meniu au ales Pepe și soția lui pentru ziua in care s-au casatorit. Nu a fost o nunta cu dar: „Am știut ce vreau”

08:45, 25.06.2024 - Pepe și Yasmine Pascu s-au casatorit religios pe 7 iunie, de ziua de naștere a fiului lor. Cei doi și-au dorit un eveniment ușor diferit fața de nunțile clasice, așa ca și meniul a aratat diferit. Artistul spune ca a vrut sa existe de toate pentru invitați, de aici și faptul ca a fost un meniu atipic…

Actorul Alex Bogdan s-a casatorit in secret! Imagini senzaționale de la cununia civila / FOTO

13:41, 21.06.2024 - Nunta importanta in showbiz! Alex Bogdan s-a casatorit in mare secret! Actorul și soția lui au avut parte de o cununie civila de vis! Imaginile de la marele eveniment sunt de-a dreptul fabuloase, iar cei doi au primit doar cuvinte de lauda! Iata cum arata soția actorului!

Mogulul Rupert Murdoch, in varsta de 93 de ani, s-a casatorit pentru a cincea oara: ce varsta are soția

19:45, 02.06.2024 - Magnatul media Rupert Murdoch s-a casatorit pentru a cincea oara, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in podgoria sa din California. Omul de afaceri american deține imperiul media News Corporation, al doilea mare conglomerat media din lume.

Ce diferența de varsta este intre Radu Mazare și soția lui, Roxana Mihalache. Cei doi s-au casatorit in inchisoare

17:25, 30.05.2024 - Radu Mazare a revenit in atenția publicului, dupa ce pe 27 mai 2024 a fost eliberat din inchisoare. Puțini cunosc detalii despre relația dintre fostul edil al Constanței și Roxana Mihalache, soția sa. Iata ce diferența de varsta exista intre ei!

Denisei Dragan ii este teama ca Ramore ar putea sa ii ia fetița! Ar fi fost amenințata: ”Ma scoate nebuna sa...” / VIDEO

11:15, 11.05.2024 - Divorțul dintre Denisa Dragan și Ramore este mai dificil decat s-ar fi crezut. Soția lui Remus Iosub a facut declarații acide despre ceea ce ar trai in aceste momente, din cauza lui. Ii este teama ca Ramore ar putea sa ii ia copilul și ar fi fost chiar și amenințata de el!

Hailey și Justin Bieber vor fi parinți. Soția artistului este insarcinata și a postat primele imagini cu burtica de gravida

09:30, 10.05.2024 - Hailey și Justin Bieber vor fi parinți. Cuplul a anunțat vestea joi pe Instagram, amandoi impartașind un videoclip emoționant care prezinta burtica in creștere a lui Hailey Bieber.De asemenea, Hailey și Justin Bieber au postat o serie de fotografii care il arata pe cantareț, in varsta de 30 de ani,…

Vincenzo Aiello, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite, s-a casatorit. Cine e soția lui

11:20, 27.04.2024 - Vincenzo Aiello, cunoscut și ca Enzo, a fost concurent la Chefi la cuțite in sezoanele 8 și 9. Tanarul s-a casatorit ieri la starea civila, iar la cununie au fost prezenți și alți foști concurenți de la emisiunea Chefi la cuțite.

Ramore de la iUmor și soția lui au luat decizia de a divorța! Cei doi s-au casatorit in urma cu doar doi luni: ”Nu mai locuim impreuna”

09:35, 16.04.2024 - Ramore de la iUmor divorțeaza! Vestea a fost confirmata de soția lui, Denisa Dragan. Cei doi s-au casatorit in urma cu doar doua luni și au impreuna o fetița. Remus Iosub și soția lui s-au separat deja și nu mai locuiesc impreuna. Iata de ce au luat aceasta decizie.


Ce parere ai despre aceasta stire?