Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

El este EROUL de la Cărbunești! A salvat o fetiță de 3 anișori și pe bunicul acesteia din incendiu. „Bogdane, salvează-mi fetița!”

Publicat:


Un incendiu care a avut loc la finele saptamanii trecute intr-un bloc de locuințe din orașul Tg-Carbunești putea fi fatal pentru o fetița de numai cațiva anișori și pentru bunicul acesteia, rataciți prin apartamentele pline cu fum, parasite in graba de locatarii speriați. Curajul unui tanar care a intrat fara sa stea pe ganduri prin fumul inecacios, la rugamintea unei mame disperate, a facut ca sa fie evitata o tragedie.
a intrat, taraș, in apartamentul in care izbucnise incendiul, a gasit-o pe fetița și pe bunicul acesteia pe care i-a salvat de la moarte.

„Mi-a…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Mama nu se trezește”. O fetița de 5 ani se imbraca in prințesa, merge la școala și iși salveaza mama

10:30, 11.06.2024 - Povestea emoționanta cu final fericit vine din Țara Galilor, unde curajul fetiței le-a permis salvatorilor sa intervina și sa o salveze pe mama ei din șocul septic. „Mama este pe podea și nu pot sa o trezesc", le-a spus fetița profesorilor.

Cu inima au salvat o… inima! Ingerii pazitori iți vin acasa, la 6 dimineața și iți salveaza viața. Au și nume…

15:55, 11.05.2024 - Este o poveste de viața, chiar de viața, o viața care a fost la cateva momente de a i se rupe firul, acel fir atat... The post Cu inima au salvat o… inima! Ingerii pazitori iți vin acasa, la 6 dimineața și iți salveaza viața. Au și nume… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița de 4 ani și bunica ei au murit dupa ce ar fi mancat peste

16:10, 30.04.2024 - O fetița de 4 ani și bunica ei, dintr-o localitate din județul Calarași, au murit dupa ce ar fi mancat peste pregatit in ziua de Florii. Și bunicul fetiței este internat in stare grava la spital. Autoritațile au deschis o ancheta și au ridicat probe atat de la magazinul de unde a fost cumparat peștele,…

Un roman a devenit eroul unei femei, in Italia. Adolescentul a fost premiat de președintele țarii, dupa ce i-a salvat viața acesteia

11:25, 29.04.2024 - Gest impresionant! Un roman a devenit eroul unei femei in Italia, dupa ce i-a salvat viața. Adolescentul are 15 ani, s-a nascut intr-o familie de romani și a fost premiat de președintele Italiei, Sergio Mattarella. Baiatul a primit o distincție deosebita.

Curaj dincolo de virsta: o fetița de 6 ani și-a salvat intreaga familie in timpul unui incendiu

05:30, 18.04.2024 - In Marea Britanie, o fetița de șase ani și-a salvat familia dupa ce casa lor a luat foc. Despre aceasta scrie Metro. Olivia Patterson se afla pe partea cealalta a strazii cu o prietena cind, din intimplare, a vazut flacarile ieșind din casa ei din North Yorkshire. Potrivit bunicii Oliviei, deși alți…

La un pas de tragedie. O fetita de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc din București. Ce i-a salvat viața

14:40, 15.04.2024 - O fetita de doi ani a fost transportata la spital, luni, dupa ce a cazut pe fereastra, de la etajul intai al blocului in care locuieste, in Sectorul 1 al Capitalei. Copila s-ar fi urcat pe pervaz in joaca. Potrivit Politiei Capitalei, politistii de la Sectia 1 au fost sesizati, luni dimineata, despre…

O fetița de 6 ani și bunicul ei, loviți de tren in apropiere de Azuga!

11:31, 03.04.2024 - O fetița in varsta de 6 ani și bunicul ei, in varsta de 55 de ani, au fost accidentați de un tren, in timp ce traversau calea ferata in apropiere de stația CF Azuga. Cei doi au fost preluați de echipajele medicale.


Ce parere ai despre aceasta stire?