Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ei sunt petrecăreții care au distrus o vilă închiriată de Revelion în Bucureşti. Cum s-a fotografiat un tânăr

Publicat:

A aparut o prima fotografie cu o parte din petrecaretii care au distrus o vila din Capitala. Imaginea ar fi fost postata pe retelele de socializare. In ea se observa cum unul dintretineri tine in mana o maceta, exact cum a descris proprietarul vilei. Dupa postarea imaginii pe rețeaua de socializare Instagram, Politia a inceput […] The post Ei sunt petrecareții care au distrus o vila inchiriata de Revelion in Bucuresti. Cum s-a fotografiat un tanar first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a distrus Generația Z flirtul. Mesajele pe rețelele de socializare, noua metoda de „agațat”

15:05, 05.07.2024 - Nici flirtul nu mai este ce era candva. In era digitala, aprecierea unei povești de pe Instagram sau trimiterea unui mesaj reprezinta modalitați de exprimare a interesului, insa este posibil ca tehnologia sa fi facut lucrurile mai complicate pentru cei care vor sa iasa la o intalnire.

Un tanar de 25 de ani și-a injunghiat mama cu sange rece! A batut-o și pe bunica lui, in București

16:26, 30.06.2024 - Un episod violent a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, in Capitala, unde un tanar de 25 de ani și-a atacat mama cu un cuțit și și-a agresat fizic bunica. Poliția a fost alertata și a intervenit de urgența.

Tragedie intr-un hotel din București. Un tanar de 24 de ani a ucis o fata de 17 ani, apoi s-a sinucis

10:45, 27.06.2024 - Descoperire infioratoare intr-un hotel din Capitala: o adolescenta de 17 a fost gasita moarta langa un barbat de 24 de ani. Polițiștii incearca sa afle ce s-a intamplat in acea camera de hotel.

Femeie din Bucuresti, retinuta dupa ce a muscat doua persoane și doi politisti in Sectorul 1. VIDEO

19:00, 26.06.2024 - O femeie de 29 de ani din Capitala a fost reținuta pentru mai multe acuzații, inclusiv cea de ultraj, dupa ce in urma cu o saptamana, fiind sub influența alcoolului, a facut scandal și a mușcat doua persoane, dar și pe polițiștii veniți sa vada ce s-a intamplat, au declarat miercuri, 26 iunie, surse…

Imagini din apartamentul de lux in care locuiește Cristina Ich. A fost decorat cu ajutorul unui arhitect

16:50, 11.05.2024 - Cristina Ich locuiește intr-un apartament din zona Baneasa din București alaturi de Noah, baiețelului ei și al lui Victor Pițurca. A spus ca din munca ei și-a cumparat casa mult visata. Ani de zile Cristina Ich a locuit intr-un apartament din Piața Charles de Gaulle, in zona Aviatorilor din București.…

Imagini cu Adelina Pestrițu la metrou. A renunțat la mașinile de lux pentru transportul in comun: „Nu traim in Palatul de Cleștar”

16:50, 21.04.2024 - Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile sale scumpe pentru a merge cu metroul prin București. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat in transportul in comun și a postat imaginile pe rețelele de socializare.In weekend, Adelina Pestrițu a ales sa mearga cu metroul prin București și sa renunțe la mașinile…


Ce parere ai despre aceasta stire?