Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Egiptul anunță o prezență la vot de doar 26,56% în primul tur al alegerilor parlamentare

Publicat:

Prezența la vot in primul tur al alegerilor parlamentare din Egipt a fost de doar 26,56%, a anunțat miercuri comisia electorala, confirmand o participare scazuta a egiptenilor deziluzionați de o tranziție politica turbulenta, relateaza Reuters și AFP.

Alegerile pentru primul parlament egiptean în trei ani au avut loc duminica și luni în jumatate din provinciile țarii, pe fondul unor așteptari foarte larg raspândite ca noua camera va fi plina de figuri care au fost proeminente sub , înlaturat de o revolta populara în 2011.

Potrivit…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciuca nu exclude organizarea alegerilor prezidențiale aproape de cele parlamentare

14:55, 12.06.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, nu exclude ca alegerile prezidențiale sa fie organizate mai aproape de alegerile parlamentare, deși decizia politica e ca acestea sa fie organizate in luna septembrie.

Aproape jumatate de milion de voturi anulate și 700.000 de alegatori pe listele suplimentare. Cifrele alegerilor din 9 iunie

08:40, 11.06.2024 - Aproape jumatate de milion de voturi anulate și 700.000 de alegatori pe listele suplimentare. Cifrele alegerilor din 9 iunie Aproape jumatate de milion de voturi anulate și 700.000 de alegatori pe listele suplimentare, arata cifrele alegerilor din 9 iunie. Alegerile locale și europarlamentare din 9…

Peste 20 de dosare penale, in ziua alegerilor la Cluj! Au fost sesizate zeci de incidente electorale

09:36, 10.06.2024 - Alegerile locale și parlamentare s-au desfașurat ieri, 9 iunie in toata țara. La Cluj au existat zeci de incidente, unele dintre ele rezultand in dosare penale. Concret, la nivelul județului, au fost inregistrate 42 de sesizari in legatura cu procesul electoral, dintre acestea 7 nu s-au confirmat,…

VIDEO Marcel Ciolacu anunța datele alegerilor prezidențiale și a alegerilor parlamentare

14:25, 04.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu susține ca, indiferent de ceea ce se va intampla la alegerile locale, alegerile prezidențiale vor avea loc in 15 și 29 septembrie, iar alegerile parlamentare pe 8 sau 9 decembrie.

Nigel Farage s-a „razgandit” și va candida la alegerile parlamentare din Marea Britanie

22:50, 03.06.2024 - Nigel Farage, figura a extremei drepte britanice, si-a anuntat luni candidatura la alegerile legislative din 4 iulie din Marea Britanie, din partea partidului nationalist Reform UK, care continua sa adune puncte in sondaje, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Guvernul lui Giorgia Meloni va prezenta inaintea alegerilor europarlamentare facilitați fiscale și plați in numerar catre italieni

11:25, 30.04.2024 - Guvernul italian va prezenta marți un pachet economic axat pe facilitați fiscale pentru companiile care fac angajari, executivul de la Roma urmand sa ofere și un bonus in numerar de pana la 100 de euro persoanelor cu venituri mici, relateaza Reuters.

Sondaj de opinie: Daca maine ar avea loc alegerile, ati merge la vot?

17:00, 07.04.2024 - Campania electorala inca nu a inceput oficial, insa febra ei pluteste in aer atat la nivel central, cat si la nivel local. Fiecare formatiune politica, alianta sau partid mizeaza pe voturile acumulate la momentul alegerilor electorale din iunie 2024. Insa pentru ca acest lucru sa se intample este nevoie…

Doua zile de vot anticipat pentru alegerile parlamentare din Coreea de Sud. Ce spera sa obțina președintele Yoon la „ziua judecații”

10:30, 05.04.2024 - Presedintele sud-coreean Yoon Suk Yeol a votat vineri, in prima din cele doua zile de vot anticipat pentru alegerile parlamentare de saptamana viitoare. PD si alte partide de opozitie au descris alegerile ca fiind ”ziua judecatii”, transmite Reuters, preluat de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?