Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească

Publicat:
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească

Acest fel de mancare este perfect echilibrat in arome și texturi. Cartofii sunt imbogațiți cu smantana și unt pentru cremozitate, dar și cu ulei de masline pentru o nota de rafinament. Usturoiul adaugat ofera o aroma subtila, iar patrunjelul proaspat tocat ofera o nota de prospețime. Acest preparat franțuzesc este adesea servit ca garnitura pentru diverse feluri de carne sau pește, dar poate fi savurat și ca atare, pentru a aprecia pe deplin bogația sa simpla și reconfortanta.In continuare, iți oferim rețeta cartofilor zdrobiți, detaliata pas cu pas. Rulada de dovlecei cu crema de branza. Rețeta…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de lahmacun. Cum sa faci pizza turceasca? Ce pași trebuie sa urmezi pentru a face acest preparat delicios

11:30, 01.07.2024 - Daca și tu vrei sa prepari aceasta pizza turceasca, trebuie sa știi din start ca e extrem de simplu sa o faci. Ține minte sa folosești carne mai grasa, este indicat sa o cumperi pe cea care conține 15-20% grasime. Primul pas cu care vei incepe va fi sa amesteci 160 g de faina impreuna cu zaharul, drojdia…

Rulada de dovlecei cu crema de branza. Rețeta ușoara pentru o gustare de vara savuroasa

18:10, 25.06.2024 - Foaia de dovlecei adauga o nota de prospețime și ușoara dulceața, in timp ce crema de branza aduce un gust bogat și sarat. Rulada este perfecta și pentru a fi servita la petreceri, picnicuri sau ca gustare in pauza de masa de la birou.Dovleceii sunt bogați in apa și au un conținut caloric redus. Acest…

Deliciu de primavara: mancare de fasole verde cu usturoi, roșii și marar. Rețeta, in doar cațiva pași simpli

10:21, 23.05.2024 - Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta- 500 g fasole verde proaspata sau congelata- 3-4 roșii mari, coapte- 4-5 caței de usturoi- 1 ceapa medie- 2 linguri de ulei de masline- 1 legatura de marar proaspata- Sare și piper dupa gustCum se prepara mancarica de fasole verde cu usturoi, roșii și mararSpala…

Inghețata de capșuni cu lapte condensat. Deliciul garantat al verii

13:20, 21.05.2024 - Laptele condensat este preparat din lapte proaspat dupa ce s-a eliminat o mare parte din conținutul de apa al acestuia și i s-a adaugat zahar. Acesta ofera compoziției de inghețata gust dulce, dar și consistența. Il poți procura din orice magazin alimentar, insa pentru reușita deplina a inghețatei,…

Blat de tort cu amidon, perfect pentru torturi deosebite

10:00, 10.04.2024 - Amidonul alimentar poate inlocui cu succes faina din rețetele de prajituri sau alte preparate. Nu conține gluten, iar preparatele in care este inclus pot fi consumate și de persoanele cu intoleranța la acesta.In plus, daca este consumat regulat, in cantitați recomandate, amidonul poate favoriza creșterea…

Placinta invartita cu spanac. Rețeta simpla pentru un aperitiv de post delicios

08:51, 08.04.2024 - Placinta cu spanac poate fi preparata pentru oricare dintre mesele zilei, dar și pentru gustarea din pauza de masa de la birou. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a o pregati. Poți folosi pentru umplutura atat spanac proaspat, cat și congelat. Iese la fel de gustoasa in ambele variante.Aluatul…

Fleica de porc la cuptor si ciuperci cu smantana

00:31, 05.04.2024 - Cel mai important pas al acestei retete este marinarea carnii de porc, cu o zi inainte de a fi gatita. Ingrediente: 1 bucata de fleica de porc sare, piper 1 lingura ulei 1 lingura de cimbru 2-3 catei de usturoi 1 lingurita boia afumata 1 lingura de mustar Se condimenteaza carnea cu ingredientele de…

Cum faci cea mai gustoasa mancarea de spanac. Trei ingrediente simple, care fac toata diferența

14:46, 04.04.2024 - Spanacul inabusit poate fi o garnitura perfecta la oua ochiuri, friganele, friptura, dar si o umplutura de placinte si clatite, a notat in lucrarea sa, “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, regretatul gastronom Radu Anton Roman, relateaza Click.ro .Spanacul este o sursa importanta de vitamine și…


Ce parere ai despre aceasta stire?