Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Echipamente militare cu funcţie de autodistrugere pentru militarii şi spionii SUA, ultima provocare pentru Pentagon

Publicat:

Ca sa nu ajunga pe mana inamicilor, echipamentele militarilor si spionilor americani ar putea avea o functie de autodistrugere. Darpa (Defense Advanced Research Projects Agency), divizia Pentagonului care a pus bazele internetului, vrea ca unele piese vitale din componenta echipamentelor militare sa se dizolve pur si simplu cu trecerea timpului. Astfel, echipamentele capturate nu ar mai putea fi folosite fara inlocuirea pieselor care se distrug singure. Alternativa ar fi ca echipamentul parasit in spatele liniilor inamice sa fie distrus de la distanta.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Ciolacu, despre importanța militarilor pentru națiunea romana. Ceremonii și demonstrații militare, la Buzau

11:30, 15.06.2024 - Militarii reprezinta pilonii pe care se sprijina siguranta si suveranitatea natiunii romane, a declarat premierul Marcel Ciolacu.Seful Executivului a participat, la Buzau, la ceremonia militara si religioasa organizata cu prilejul inaugurarii ”Galeriei Eroilor Aerului” si a Monumentului Cercetasilor…

Razboiul din Ucraina obliga Pentagonul la reforme militare

23:20, 05.06.2024 - Campania de reformare a Pentagonului este condusa de Kathleen Hicks, adjunctul secretarului american al apararii. In august, ea a anunțat un program de achiziții numit Replicator, care vizeaza transferul expertizei tehnologice ucrainene catre potențiale zone de razboi din regiunea Indo-Pacific.

Iohannis, despre sansele la o funcție europeana: „Discuțiile la NATO sunt in toi. Nu pot fi facute publice”

11:21, 23.05.2024 - „Nu au avut loc alte discuții pentru alta funcție”, a dat asigurari Klaus Iohannis, in condițiile in care se specula ca președintele ar putea fi interesat de alta funcție europeana. Klaus Iohannis, despre amenințarile la adresa securitații Romaniei: „Militarii se pregatesc pentru toate situațiile posibile”

Iohannis, despre sansele la o funcție europeana: „Discuțiile la NATO sunt in toi. Nu pot fi facute publice”

13:31, 22.05.2024 - „Nu au avut loc alte discuții pentru alta funcție”, a dat asigurari Klaus Iohannis, in condițiile in care se specula ca președintele ar putea fi interesat de alta funcție europeana. Klaus Iohannis, despre amenințarile la adresa securitații Romaniei: „Militarii se pregatesc pentru toate situațiile posibile”

Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise in Ucraina. Ce reprezinta noul semn observat in apropiere de Harkov

20:55, 14.05.2024 - Un nou simbol tactic care apare pe tancurile și vehiculele blindate rusești implicate in ofensiva in curs de desfașurare in apropiere de Harkov, Ucraina, sugereaza o intensificare semnificativa a activitaților militare ale Rusiei.

Militarii moldoveni și americani vor sari cu parașutele din doua aeronave militare

13:15, 13.05.2024 - Militarii moldoveni și americani vor executa in perioada 13-14 mai, antrenamente de desantare in cadrul exercițiului „Swift Response”. Potrivit superiorului exercițiului, locotenent-colonel Ion Coțofana, peste 200 de militari moldoveni și americani vor efectua sarituri din doua aeronave militare C-130…

Experți, despre exercițiile militare moldo-americane: "Sint o provocare și incalca grav principiul de neutralitate din Constituție"

16:56, 10.05.2024 - Republica Moldova, statutul ei de neutralitate, un conflict in vecinatate și exerciții militare moldo-americane: cițiva experți și-au exprimat parerile despre felul cum se incadreaza ultimele acțiuni in contextul nostru constituțional, dar și al percepției populației in cazul unor astfel de exerciții,…

Rezerviștii, chemați la unitațile militare. Amplu exercițiu de mobilizare in județele Galați și Braila

12:01, 08.04.2024 - Militarii rezerviști sunt chemați la unitațile militare pentru antrenament, inclusiv pentru trageri. Totul in cadrul unui amplu exercițiu de mobilizare al MApN, care se desfașoara saptamana aceasta in județele Braila și Galați.


Ce parere ai despre aceasta stire?