Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Echilibristică pe tocuri! Domonstraţii fabuloase ale Rocsanei Marcu, în direct, la Star Matinal

Publicat:

a uimit telespectatorii "" cu miscarile sale de echilibristica pe tocuri. Vedeta a avut câteva minute în care exersat chiar în direct, iar acest lucru i-a uimit pâna si pe colegii sai de emisiune, si .

Plina de energie si pusa pe sotii ca de obicei, a întretinut atmosfera la "". Prezentatoarea tv a facut senzatie cu miscarile sale de echilibristica. Vedeta era îmbracata în pantaloni scurti si era încaltata în tocuri.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Maria Barnoschi și iubitul ei s-au casatorit civil. Primele imagini de la eveniment

09:45, 16.06.2024 - Ana Maria Barnoschi, prezentatoarea de la Kanal D, s-a casatorit civil cu iubitul ei. Vedeta a postat pe contul de socializare imagini de la eveniment, alaturi de care a scris un mesaj. Colega lui Bursucu a stralucit alaturi de proapspatul ei sot. Prezentatoarea de la Kanal D și partenerul ei au atras…

Ce bine arata Oana Roman de cand s-a desparțit de fostul soț! Vedeta a gatit in direct la Star Matinal / VIDEO

13:50, 12.06.2024 - Oana Roman a invitatul surpriza al ediției din aceasta dimineața, la Star Matinal! Deși a gatit in direct și și-a scos in evidența abilitațile de gospodina, nu a putut fi trecut cu vederea cat de bine arata Oana Roman de cand s-a desparțit de fostul soț! A ales o ținuta in care stralucit!

Vacanța de vedeta. Care a fost vacanța preferata pentru Ela Craciun. Prezentatoarea TV s-ar intoarce aici de nenumarate ori: „Cele mai frumoase surprize...” / VIDEO

16:50, 01.06.2024 - In ediția de astazi, din data de 1 iunie 2024, a emisiunii Vacanța de vedeta de la Antena Stars, prima invitata a fost Ela Craciun. Prezentatoarea TV a vorbit despre vacanța ei preferata. Vedeta s-ar intoarce aici de nenumarate ori. Iata ce marturisiri a facut!

Cu ce se ocupa Vica Blochina dupa ce a renunțat la proiectele in televiziune. Studiaza cu specialiști ruși. „Un curs ajunge la 3.500 de euro”

11:16, 22.05.2024 - Vica Blochina a lasat pentru un timp televiziunea și s-a reorientat. Prezentatoarea TV este pasionata de tot ce inseamna numerologie și a inceput sa ia lecții de la specialiști din Rusia. Fosta prezentatoare TV a dezvaluit cati bani cheltuie pe cursuri.„In studiu. Invaț foarte mult. Pentru mine, școala,…

Star Matinal. Oana Marica, prima apariție publica dupa desparțirea de Adrian Mititelu Jr. Vedeta a atras toate privirile / VIDEO

11:16, 15.05.2024 - Recent, Oana Marica a intors toate privirile la un eveniment monden din Capitala. Este prima apariție publica a Bunesei dupa desparțirea de Adrian Mititelu Jr. Șatena a atras atenția tuturor cu ținuta și silueta impecabila.

Superexclusivitate la Star Matinal! Dima Trofim, in direct, de pe Muntele Athos. Povești emoționante din locul sfant: „Am intalnit oameni speciali” / VIDEO

11:01, 23.04.2024 - Dima Trofim lipsește „motivat” de la Star Matinal, asta pentru ca in urma cu cateva zile a plecat pe Muntele Athos. Prezentatorul TV spune ca este o experiența unica și se simte binecuvantat ca a putut ajunge in locul sfant.

Star Matinal. O actrița cunoscuta, diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are: „Eu nu voi mai fi...”

14:50, 04.04.2024 - O actrița cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are, iar in aceste momente se pregatește de ce este mai rau. Iata ce declarații a facut in cadrul podcast-ului pe care il modereaza!

Star Matinal. Ce regrete are Ileana Badiu. Vedeta a dezvaluit care e cea mai importanta lecție pe care a invațat-o de-a lungul timpului: „Puneam prea multa presiune pe mine” / VIDEO

11:25, 03.04.2024 - Ileana Badiu a vorbit, in urma cu puțin timp, in cadrul unui interviu, acordat pentru Antena Stars, despre regretele pe care le are in viața, dar a a dezvaluit și care e cea mai importanta lecție pe care a invațat-o de-a lungul timpului.


Ce parere ai despre aceasta stire?