Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E posibil să suferi de un atac de cord și să nu îți dai seama

Publicat:

Poate avea consecințe importante pe termen lung, chiar daca nu-ți dai seama ca ai avut unul! atac de cord nu doare așa cum te-ai aștepta – de fapt, s-ar putea nici sa nu-ți dai seama ca ai suferit unul, spune un studiu de la of Medicine. In studiu, cercetatorii au adunat numarul de atacuri de cord diagnosticate clinic cu cele „silențioase” – evenimente care nu au fost diagnosticate la timp, dar care au fost confirmate apoi de electrocardiograma (EKG) – la 9000 de subiecți, timp de 9 ani. Au descoperit ca 45% dintre atacurile de cord au fost „silențioase”. Afla…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Atenție, acest ulei ar putea sa afecteze inima!

09:55, 31.05.2024 - Un studiu recent subliniaza ca suplimentele cu ulei de pește ar putea juca un rol in progresia unor boli cardiovasculare. Potrivit acestui studiu, publicat in revista BMJ Medicine, consumul frecvent de ulei de pește ar putea crește riscul de a dezvolta un accident vascular cerebral in cazul persoanelor…

Recenta furtuna de pe Soare ar putea afecta foarte mult Pamintul

00:56, 17.05.2024 - Un studiu arata ca erupțiile de pe stea ar putea lansa un val de uragane pe planeta noastra. Noul studiu arata ca furtuna solara record care a lovit Pamintul saptamina trecuta ar putea lansa un val de uragane, scrie DailyMail. {{746396}}O echipa de oameni de știința a studiat activitatea ciclonilor…

Dezvoltarea cancerului, favorizata de anumite microorganisme din microflora intestinala in prezenta unei alimentatii bogate in grasimi(studiu)

14:50, 07.05.2024 - O echipa de cercetatori chinezi din domeniul oncologiei a descoperit un mecanism prin care unele microorganisme din flora intestinala, asociate cu obezitatea, pot favoriza dezvoltarea cancerului, transmite marti agentia Xinhua, potrivit Agerpres.

O nou studiu spulbera veganismu: Consumul de carne ajuta la funcționarea corecta a creierului

05:36, 25.04.2024 - O dieta sanatoasa si echilibrata este asociata cu o mai buna sanatate a creierului si cu bunastarea mintala, sugereaza un nou studiu citat miercuri de DPA/PA Media. Cercetarea, efectuata de oameni de stiinta din Marea Britanie, aduce noi informatii referitoare la modul in care preferintele alimentare…

Tot mai mulți tineri fac cancer. Numarul persoanelor sub 50 de ani diagnosticate a crescut brusc cu 80% (studiu)

12:56, 21.04.2024 - Numarul cazurilor de cancer in randul tinerilor au crescut brusc, tendintele fiind ingrijoratoare la nivel mondial. Specialisti in domeniul medical spun ca exista masuri de preventie care pot fi luate pentru a diminua riscurile de cancer si alte boli care pun viata in pericol, avand un risc major de…

Cluj-Napoca este in topul orașelor in care gasești cel mai greu un loc de parcare, conform unui studiu național. Exista și orașe unde parchezi ușor

00:11, 16.04.2024 - Cluj-Napoca, in topul orașelor in care este greu sa parcheziCuj-Napoca se regasește pe un loc fruntaș intr-un top nu tocmai onorant: cel al orașelor in care gasești cel mai greu un loc de parcare, potrivit unui sondaj realizat de storia.ro. Analiza cuprinde nivelul de dificultate cu care locuitorii…

Studiu privind preocuparilor la Politehnica Timișoara pentru consumul responsabil și sustenabil de energie. Rezultate

17:40, 04.04.2024 - Studiu UPT. Studenții universitații Politehnica demonstreaza sensibilitate la problemele de mediu, angajandu-se in susținerea țintelor de reducere a amprentei de carbon promovata la scara globala de Agenda 2030 a Organizației Națiunilor Unite, care a stabilit ca avem nevoie de un efort susținut, atat…

De ce uitam anumite momente din viața: cum decide creierul nostru ce amintiri sa pastreze - studiu

08:05, 03.04.2024 - Cercetatorii de la NYU Grossman School of Medicine din domeniul neurologiei au identificat un nou mecanism prin care creierul nostru decide ce amintiri sa pastreze. Acest proces implica activitatea unor neuroni specializați care transmit semnale pentru a codifica amintirile. Aceste semnale, denumite…


Ce parere ai despre aceasta stire?