Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E confirmat: Zelenski va participa la summitul principalelor naţiuni industrializate din G7

Publicat:
E confirmat: Zelenski va participa la summitul principalelor naţiuni industrializate din G7

Presedintele ucrainean va participa la summitul principalelor natiuni industrializate din G7, programat sa aiba loc in Italia in perioada 13-15 iunie, a confirmat sambata seara un purtator de cuvant al premierului italian , potrivit DPA, citat de AGERPRES.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski este așteptat la summitul european de joi de la Bruxelles. Va semna un acord privind „angajamentele de securitate" ale UE fata de Ucraina

11:15, 26.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va fi prezent joi la summitul european de la Bruxelles, unde urmeaza sa fie semnat un acord privind „angajamentele de securitate" ale Uniunii Europene fata de Ucraina, a anuntat marti Palatul Elysee.

Zelenski spera la o „pace justa cat mai repede posibil” la summitul din Elvetia

18:15, 15.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski si-a exprimat speranta sambata de a se ajunge la o „pace justa cat mai repede posibil", in debutul primului summit pentru pace in Ucraina care se desfasoara in Elvetia, fara participarea Rusiei, potrivit AFP.

Zelenski va participa la summitul G7 din luna iunie din Italia

21:36, 03.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski urmeaza sa participe la urmatorul summit G7, in Italia, prevazut in iunie, fie online, fie in persoana, anunta luni un purtator de cuvant, Serghii Nikiforov, relateaza AFP, potrivit news.ro. ”Nu pot nici sa confirm si nici sa infirm (daca) presedintele (ucrainean…

Zelenski participa in Singapore la conferinta Shangri-La Dialogue. Ce va discuta cu Lloyd Austin

16:00, 01.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns sambata in Singapore pentru conferinta Shangri-La Dialogue, unde se va intalni cu secretarul american al apararii Lloyd Austin, scrie Reuters, potrivit zf.ro. Intr-o declaratie pe platforma de socializare X, Zelenski a spus ca a venit in Singapore pentru…

Erdogan a confirmat ca va participa la summitul G7 din Italia

00:01, 30.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan va participa la summitul sefilor de stat si de guvern din G7, programat sa aiba loc in iunie in Italia, a anuntat miercuri biroul de presa al sefei guvernului italian, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Zelenski susține ca absența lui Biden de la summitul de pace din Elveția ar insemna „aplauze la scena deschisa pentru Putin”

14:56, 28.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marti ca, daca presedintele american Joe Biden va absenta de la summitul de pace organizat de Kiev in Elvetia in iunie, aceasta ar echivala cu „aplauze la scena deschisa pentru Putin”.

Zelenski ii cheama pe Biden și Xi la summitul pentru pace din Elveția. Putin a spus ca nu participa

12:40, 26.05.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a facut un apel, duminica, adresat președintelui american Joe Biden și liderului chinez Xi Jinping, sa se alature viitorului summit pentru pace din Elveția, programat sa aiba loc pe 15 si 16 iunie. Mesajul a fost transmis in limba engleza, printr-un videoclip…

Zelenski avertizeaza ca Rusia vrea sa saboteze summitul de pace din Elvetia: „Are un plan concret pentru asta”

22:15, 24.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, miercuri, ca are informatii potrivit carora Rusia planuieste sa saboteze summitul de pace din Elvetia, care ar urma sa aiba loc pe 15 și 16 iunie, relateaza EFE, citata de Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?