Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Durere nestinsă. Poveștile victimelor zborului MH17, spuse de familiile care nu-și găsesc alinarea

Publicat:

Moartea lor a lasat un gol imens ce nu va fi umplut niciodata. Poveștile celor 298 de oameni din avionul continua sa fie spuse de familiile care i-au iubit și de prietenii care i-au prețuit. Vor ca lumea sa știe ca au disparut suflete nevinovate, suflete care se bucurau de viața. , țara care a ramas fara aproape 200 de persoane, șocul a disparut, dar au ramas regretele, amaraciunea, dar și furia.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

10 ani fara raspuns: Ce s-a intimplat cu avionul malaezian disparut in mod misterios cu pasageri

05:15, 20.06.2024 - Anchetatorii care cerceteaza dispariția misterioasa a zborului MH370 au ajuns la concluzia ca un senzor de presiune subacvatica ar fi putut detecta momentul critic al prabușirii avionului. Despre acest lucru scrie tabloidul britanic Mirror. Așadar, pe 8 martie 2014, zborul Malaysia Airlines a disparut…

Inca o dispariție pe o insula din Grecia, dupa moartea vedetei tv Michael Mosley. Un american este cautat de trei zile

10:46, 14.06.2024 - Oficialii greci cauta un turist american care a disparut dupa ce a plecat singur intr-o excursie pe insula Amorgos. Barbatul de 59 de ani a disparut marți. Incidentul are loc la cateva zile dupa operațiunea de cautare a unei vedete tv din Marea Britanie.

Lacrimi și suferința dupa moartea Ancai Molnar! Apropiații make-up artistului sunt sfașiați de durere dupa vestea tragica: ”L-a imbrațișat pe Domnul”

16:40, 11.06.2024 - Anca Molnar s-a stins din viața in urma cu puțin timp, dupa mult timp in ccare s-a luptat cu cancerul. Vestea a fost șocanta pentru familia ei și pentru toți cei care au iubit-o și au cunoscut-o. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje absolut sfașietoare!

Acces Direct. Durere fara margini pentru o familie din Botoșani, la doi ani de la moartea fiului. Petru a sfarșit tragic la 25 de ani, dupa ce ar fi fost spulberat pe podeț

18:30, 06.06.2024 - Petru a sfarșit tragic, la cațiva metri de casa, pe 19 mai 2022. La doi ani distanța de la moartea fiului lor, parinții vor sa se faca dreptate, susținand ca un alt tanar l-a lovit, dar nu ar fi fost pedepsit.

Moartea unui criminal in serie: Isi dadea victimele la porci

22:06, 01.06.2024 - Robert Pickton, cel mai mare criminal in serie din istoria Canadei si care este considerat responsabil pentru moartea a peste 50 de femei, a murit, dupa ce a fost atacat in inchisoarea in care isi ispasea sentinta. Serviciul Penitenciarelor din Canada a anuntat decesul lui Pickton, in varsta de 74 de…

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Durere fara sfarșit in familia lui Gabi Stangau! Mama violonistului nu iși poate lua gandul de la moartea fiului ei: ”Ce sa ma fac fara tine?!” / FOTO

19:15, 28.04.2024 - Familia lui Gabi Stangau traiește cele mai grele momente dupa moartea lui. Deși au trecut cateva saptamani de la tragedie, suferința este din ce in ce mai mare in sufletul mamei sale. Femeia ar face orice ca sa dea timpul inapoi și sa il mai aiba in viața pe fiul ei. Iata ce mesaj sfașietor a transmis!

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.


Ce parere ai despre aceasta stire?