Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Durere în Vietnam. Un animal care ar fi avut peste 700 de ani a murit (VIDEO)

Publicat:

Moartea unei broaște țestoase extrem de populare la Hanoi a produs miercuri intristare in tot Vietnamul, relateaza Agerpres.

Broasca țestoasa, cunoscuta sub numele de "" sau "Strabunicul", deși era vorba de o femela, a trait in din Hanoi din secolul al XIX-lea.

avea aproximativ 120 de ani, a declarat , un profesor de biologie, care a tratat țestoasa uriașa in ultimii ani, deși unii susțineau ca animalul ar fi avut peste 700 de ani.

In prezent, doar trei exemplare ale aceleiași specii mai traiesc in intreaga lume, dintre care unul…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Analiștii de la ISW, despre vizitele lui Putin in Asia: liderul rus incearca sa creeze o „alternativa” la NATO

12:45, 20.06.2024 - Vladimir Putin intenționeaza sa creeze o coaliție cu state care au avut relații „calde” cu fosta Uniune Sovietica in scopul de a acționa ca o alternativa la Occident și la ordinea mondiala actuala, estimeaza Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW) in legatura cu vizitele efectuate in aceste zile…

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

Alina Marymar, durere uriașa dupa moartea nepotului ei. Lucas a avut o relație speciala cu fiica lui Tzanca Uraganu / FOTO

13:06, 19.05.2024 - Alina Marymar sufera enorm dupa moartea nepotului ei. Potrivit unei imagini postate de soția lui Tzanca Uraganu pe rețelele de socializare, Lucas a avut o relație foarte speciala cu verișoara lui și a iubit-o inca din primul moment.

Soacra lui Tzanca Uraganu este impietrita de durere! Ce mesaj a postat Geta, dupa moartea nepotului ei: „Drum bun...” / FOTO

14:30, 30.04.2024 - Clipe ingrozitoare in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra manelistului, Geta, este impietrita de durere de cand nepotul ei a murit. Ce mesaj a postat pe o rețea de socializare in amintirea lui Lucas.

VIDEO | Broasca țestoasa care a provocat o adevarata revoluție: S-au produs schimbari majore la nivel global

01:25, 13.04.2024 - Sangeros și plin de durere! Un pai de plastic a ramas blocat in narile unei broaște țestoase, iar un videoclip care arata cum a fost indepartat a zguduit lumea - declanșand o mișcare pentru a scapa lumea de paiele de plastic.

Trei adolescenti din China si-au omorat un coleg in bataie, apoi i-au ascuns cadavrul intr-o sera

14:20, 09.04.2024 - Trei adolescenti din China risca pedeapsa cu moartea pentru ca au omorat in bataie un coleg de clasa, de 13 ani. Crima a avut loc luna trecuta in orasul Hebei. Camerele de supraveghere din zona l-au surprins pe baiat cu scuterul sau, inconjurat de colegii care vor deveni ucigașii lui. Dupa doar o ora…

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

Scandal in lumea spionajului. Ce este „sindromul Havana” - metoda folosita de ruși impotriva americanilor

17:21, 01.04.2024 -  Jurnalistii de la The Insider, Der Spiegel si 60 minutes  au ajuns  la aceasta concluzie intr-o ancheta comuna.Potrivit acestora, mai multe cazuri de „sindrom Havana”, incepand din 2014, au coincis cu calatoriile angajaților unitații militare GRU 29155. Aceste calatorii au inclus, printre alții, pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?