Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Durata naşterii a crescut cu două ore faţă de acum 50 de ani, pentru femeile din SUA. Care este explicaţia

Publicat:

Durata travaliului a crescut cu 2,6 ore la prima nastere si cu doua ore la a doua nastere fata de acum 50 de ani, pentru femeile din SUA, se arata într-un studiu realizat de de Îngrijire a Copilului din America.

Studiul a comparat durata travaliului a 40.000 de femei, care au nascut între anii 1959 si 1966 cu durata travaliului în cazul a 100.000 de femei care au nascut între anii 2002 si 2008, în SUA.

Prelungirea travaliului este pusa de cercetatori pe seama vârstei tot mai înaintate la care femeile

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Luptatoare de la naștere: O fetița s-a nascut sanatoasa in ambulanța

18:25, 13.06.2024 - La data de 12 iunie curent, ora 11:09 , Dispeceratul comun de urgența al IMSP CNAMUP a inregistrat un apel pentru acordarea asistenței medicale de urgența unei gravide de 20 de ani, cu motivul solicitarii „Sarcina 38-39 saptamini” intr-o localitate din raionul Hincești. Pentru deservirea solicitarii…

SUA, cea mai mare rata de decese la naștere dintre țarile cu venituri ridicate. De ce femeile au acces limitat la moașe

12:40, 06.06.2024 - Statele Unite continua sa aiba o rata mai mare a femeilor care mor in timpul sarcinii, la naștere sau dupa naștere, in comparație cu toate celelalte națiuni cu venituri ridicate, chiar și in ciuda scaderii recente a ratei de mortalitate materna din SUA, arata un nou raport.

Șomajul a crescut la cote alarmante in Romania. Barbații, loviți mai rau decat femeile

12:26, 30.05.2024 - In luna aprilie 2024, conform datelor publicate de Institutul Național de Statistica (INS), rata șomajului a ajuns la 5,3% in forma ajustata sezonier, crescand cu 0,1 puncte procentuale fața de luna precedenta, martie 2024. ”Rata somajului in luna aprilie 2024 a fost, in forma ajustata sezonier, de…

Studiul care confirma mitul despre durata de viața a femeilor și barbaților: problema pe care o intampina mai des femeile

09:55, 04.05.2024 - Femeile traiesc mai mult decat barbatii, dar au mai multi ani de sanatate precara, potrivit unei analize a diferentelor de sanatate intre femei si barbati la nivel mondial, care, potrivit expertilor, subliniaza nevoia urgenta de actiune pentru a imbunatati sanatatea femeilor, informeaza News.ro.

Bianca Iordache se pregatește de naștere! Relația dintre ea și tatal copilului sau s-a imbunatațit: ”Ește tot ce și-a dorit vreodata”

22:55, 01.05.2024 - Bianca Iordache se pregatește de naștere. Bruneta este pe ultima suta de metri cu pregatirile, dar am aflat și in ce relații este cu tatal fetiței sale. Declarații exclusie despre cea mai frumosa perioada din viața ei.

Practici de botez in diferite zone ale țarii. De la tradiții la superstiții

13:25, 26.04.2024 - Fiecare regiune a Romaniei iși are datinile și obiceiurile pentru celebrarea creștinarii bebelușului. Bucovina și Moldova Bucovina și Moldova sunt recunoscute pentru pastrarea și conservarea tradițiilor de la o generație la alta, dar și pentru puterea religiei in comunitate. Iata cateva dintre tradițiile…

O femeie a nascut de doua ori in 22 de zile. Cum a fost posibil?

09:51, 15.04.2024 - O femeie a șocat lumea, dupa ce a reușit sa nasca de doua ori in doar 22 de zile! Tanara a devenit mama a doi copii, intre care exista aceasta diferența de varsta. Explicația este incredibila.

(video) „Costica nu va mai fi ca inainte”. Marturii cutremuratoare ale mamei baiatului din Grigorauca strivit de poarta de fotbal: Imi spune „nu mai suport, am sa mor, mama”

08:56, 11.04.2024 - Irina Baluța, mama copilului de 7 ani, strivit de o poarta de fotbal pe un stadion din localitatea Grigorauca, din raionul Singerei, și care se afla acum internat in stare grava la Centrul Mamei și al Copilului din Chișinau, a povestit detalii cutremuratoare despre nenorocirea produsa cu baiețelul ei.…


Ce parere ai despre aceasta stire?