Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După Şarapova, şi Serena a fost eliminată rapid. Finală-surpriză la Madrid

Publicat:

a provocat a doua surpriza din semifinalele , castigand meciul cu dupa o ora si 13 minute, scor 6-2, 6-3. Jucatoarea ceha de pe locul 4 WTA a controlat disputa aproape in totalitate, profitand de o zi slaba a Serenei.

Pana la acest joc, Serena o conducea pe Kvitova cu 5-0 la meciuri directe.

a completat o zi a surprizelor la Madrid, dupa ce a pierdut semifinala cu , rezultat ce o mentine pe pe locul 2 WTA pentru cel putin inca o saptamana.

Astfe, finala…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ons Jabeur, favorita numarul unu, eliminata in sfeturi de finala la Nottingham (WTA)

12:01, 16.06.2024 - Jucatoarea tunisiana de tenis Ons Jabeur, principala favorita a turneului WTA de la Nottingham (Anglia), s-a oprit in sferturile de finala ale acestei competitii, fiind invinsa sambata in trei seturi, 7-6 (10/8), 6-7 (3/7), 7-5, de Karolina Pliskova din Cehia, la capatul unui meci extrem de disputat,…

„E pur și simplu logic”. Cehia e de acord ca Ucraina sa atace Rusia cu armele primite de la aliați

14:06, 28.05.2024 - Guvernul ceh a reactionat favorabil la apelul secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, ca tarile occidentale sa permita Ucrainei sa foloseasca armele pe care i le ofera, pentru ca Kievul sa poata lovi tinte de pe teritoriul Rusiei, relateaza dpa, citata de Agerpres.

Jucatoarea care a intrat in TOP 10 WTA - Locurile ocupate de romance in clasamentul mondial

14:51, 27.05.2024 - Danielle Collins a demonstrat ca este una dintre cele mai in forma jucatoare și la Strasbourg (a ajuns pana in finala), iar americanca a urcat pe locul 10 in clasamentul publicat luni de WTA. ​Romania are trei sportive in TOP 100 mondial, iar Simona Halep a inregistrat un salt de trei locuri.

Blinken efectueaza o vizita surpriza in Ucraina pentru a da asigurari privind ajutorul american

07:30, 14.05.2024 - Seful diplomatiei americane, Antony Blinken, a sosit marti dimineata la Kiev pentru o vizita surpriza care ar trebui sa-i linisteasca pe ucraineni cu privire la sprijinul continuu al Statelor Unite si a promite un flux de arme intr-un moment in care Rusia desfasoara o ofensiva in regiunea Harkov.

Presa rusa respinge rapid zvonurile despre un concert al lui Kanye West la Moscova

13:46, 08.05.2024 - Zvonurile despre un concert al raperului american Kanye West la Moscova nu sunt adevarate, scrie miercuri agenția de stat TASS, la scurt timp dupa ce informații in acest sens au inceput sa se viralizeze pe rețelele de socializare din Rusia.

Ucraina avertizeaza ca va avea loc un „Al Treilea Razboi Mondial” daca va pierde razboiul și cere vot mai rapid in Congresul SUA

09:10, 18.04.2024 - Premierul ucrainean Denis Șmihal a declarat la BBC ca va avea loc un „Al Treilea Razboi Mondial” daca Ucraina pierde in confruntarea cu Rusia și cere Congresului SUA sa aprobe proiectul de lege pentru ajutor extern, blocat mai mult timp de republicani.

Simona Halep n-a scapat definitiv de procesul de la TAS

19:35, 08.04.2024 - Eliminata in primul tur la WTA Miami, la revenirea sa in tenis dupa un an și jumatate, Simona Halep se pregatește acum pentru turneul de la Madrid, dupa ce suspendarea de 4 ani dictata de ITIA a fost redusa de TAS la doar 9 luni. Simona Halep n-a scapat insa definitiv de procesul de la TAS. Astfel,…

Ion Tiriac s-a enervat cumplit! Ordin al magnatului pentru Simona Halep. Ce trebuie sa faca jucatoarea dupa victoria de la TAS

08:20, 07.04.2024 - Ion Tiriac s-a enervat cumplit! Ordin al magnatului pentru Simona Halep dupa victoria de la TAS.Vezi AICI pe cine trebuie sa traga la raspundere Simona Halep dupa victoria de la TAS...Ion Tiriac nu e multumit cu revenirea Simonei Halep pe teren.


Ce parere ai despre aceasta stire?