Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După rejuvenarea vaginală, Adriana Bahmuţeanu trece la un alt nivel! Vedeta s-a epilat definitiv în zonele intime

Publicat:

este o femeie care intotdeauna are grija de corpul ei. Vedeta merge des in saloanele de infrumusetare, iar recent a apelat la o tehnica noua care o scapa de parul din zonele intime.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

ULTIMA ORA: Alerta de nivel 3 (maxima) de furtuni pentru Romania dupa temperaturi de 40 de grade Celsius 

16:45, 22.06.2024 - ULTIMA ORA: Alerta de nivel 3 (maxima) de furtuni pentru Romania dupa temperaturi de 40 de grade Celsius, Agenția europeana pentru meteorologie, Estofex, a emis astazi o alerta de nivel 3 (maxima) pentru mai multe zone din Romania, atat ziua de astazi, cat și pentru perioada nopții. Zonele afectate…

Star Matinal. Unde iși dorește Amalia Nastase sa se retraga la batranețe. Vrea undeva departe de Romania: „M-aș muta definitiv” / VIDEO

11:45, 06.06.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Amalia Nastase a marturisit ca iși dorește sa se retraga in alta țara la batranețe. Vedeta vrea undeva departe de Romania. Iata ce declarații a facut fosta soție a lui Ilie Nastase pentru emisiune!

Xtra Night Show. De ce a ajuns Adriana Bahmuțeanu din vacanța la spital, pe perfuzii: "Dupa doua saptamani..." / VIDEO

08:10, 21.05.2024 - Invitata in platou Xtra Night Show, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre motivul pentru care a ajuns din vacanța la spital, pe perfuzii. Vedeta spune ca a petrecut destul de mult, inca de dinaintea sarbatorilor de Paști, iar oboseala și-a cam spus cuvantul.

Adela Popescu și Radu Valcan au fost surprinși de copii in momentele intime: „Ni s-a intamplat doar de doua ori”

11:36, 17.05.2024 - Adela Popescu a dezvaluit recent ca, alaturi de soțul ei, Radu Valcan, a trecut prin momente stanjenitoare cand copiii i-au surprins in ipostaze intime. Vedeta a vorbit deschis despre una dintre cele mai mari frici ale parinților, aceea de a fi surprinși in astfel de momente de catre copii.Invitata…

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.


Ce parere ai despre aceasta stire?