Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După mutarea romilor de la ghetouri, se pregătește și evacuarea celor din Centrul Vechi

Publicat:

Un numar de 132 de apartamente din ar urma sa fie eliberate ca urmare a unui set de masuri radical ce se afla in intenția conducerii Primariei Botoșani spre a fi aplicat anul acesta.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gazprom pregatește mutarea care ii va umple conturile și care anihilieaza efectul sancțiunilor UE!

15:46, 23.06.2024 - Gigantul rus al gazelor Gazprom, care a raportat recent o pierdere anuala de 7 miliarde de dolari, si-a crescut activitatea in domeniul petrolului pentru a compensa slabirea comertului cu gaze naturale in ultimul an, au declarat doua surse familiare cu tranzactiile companiei, transmite Reuters.

Mutarea de ultima ora a lui George Simion: Discuții cu Gigi Becali, la 'palat'

15:05, 09.05.2024 - Pregatește AUR o mutare de ultima ora? George Simion, liderul AUR, a fost surprins joi intrand in 'palatul' din Primaverii  a lui Gigi Becali. Simion a fost surprins in imagini in timp ce intra in locuința din București a lui Gigi Becali, potrivit Antena 3 CNN și HotNews.

Israelul se pregatește pentru evacuarea civililor din Rafah

22:05, 24.04.2024 - Ministerul israelian al Apararii a cumparat zeci de mii de corturi, pregatind evacuarea civililor din Rafah in perspectiva unui atac in zona pe care o considera ultimul bastion al gruparii Hamas.

Razboi in Gaza, ziua 200. Surse: Israelul se pregatește pentru evacuarea civililor din Rafah

12:50, 24.04.2024 - Ministerul israelian al Apararii a cumparat zeci de mii de corturi, pregatind evacuarea civililor din Rafah in perspectiva unui atac in zona pe care o considera ultimul bastion al gruparii Hamas. Israelul a pregatit zeci de mii de corturi pentru civilii palestinieni pe care intenționeaza sa ii evacueze…

Guvernul pregatește evacuarea romanilor din Israel. S-a instituit celula de criza

11:45, 15.04.2024 - Sitauția grava din Israel provocata de atacul Iranului cu drone și rachete sambata noaptea a determinat Guvernul Romaniei sa ia masuri. La nivelul executivului a fost instituita o celula de criza, urmand a fi pregatita o operațiune de evacuare a romanilor din Țara Sfanta. Luni, premierul Marcel Ciolacu…

Se pregatește evacuarea romanilor din Israel. Ședința de urgența la Guvern, dupa atacul Iranului

10:20, 15.04.2024 - In urma atacului masiv pornit de Iran asupra Israelului, la Guvern a fost instituita o celula de criza. Guvernul monitorizeaza situatia in zona de conflict si se pregateste sa evacueze romanii aflati acolo.

Guvernul se pregatește de evacuarea romanilor din Israel, dupa atacul Iranului. A fost instituita o celula de criza

09:55, 15.04.2024 - Atacurile Iranului asupra Israelului a starnit panica in intreaga lume, de teama izbucnirii unui nou razboi de proporții. In Israel se afla, inca, mulțime de romani, care ar urma sa fie evacuați. Guvernul pregatește o astfel de operațiune și a fost instituita o celula de criza pentru analizarea problemelor.

Ionuț Nedelcearu ar putea fi antrenat de un campion mondial cu Italia in 2006. Palermo pregatește mutarea spectaculoasa

13:20, 02.04.2024 - Palermo, club la care evolueaza Ionuț Nedelcearu (27 de ani), ar putea schimba antrenorul in urmatoarele ore. Dupa infrangerea cu Pisa, din deplasare, scor final 4-2, clubul sicilian ia in calcul demiterea tehnicianului Eugenio Corini pentru a nu periclita șansele de a juca in play-off-ul de promovare.…


Ce parere ai despre aceasta stire?