Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După cinci ani de aşteptări, LIBER LA VITEZĂ pe Autostrada Arad-Timișoara

Publicat:

Lucrarile pe autostrada Arad-Timișoara sunt finalizate. De vineri, 9 august, se va putea circula cu mai multa viteza. Potrivit subcomisarului , șeful Biroului Poliție Autostrazi Vest, vor fi mult mai puține porțiuni cu restricții de viteza iar viteza maxima admisa este de 130km/h.

Vineri 9 august, la Timișoara, va avea loc ceremonia oficiala de receptie a lucrarilor de executie și inaugurarea acestui tronson de autostrada. Evenimentul vine dupa aproape cinci ani de la semnarea contractului de executie si dupa ce stratul de asfalt a fost inlocuit aproape in intregime și la…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

IPJ Constanta, dosar penal dupa lucrarile la Spitalul Modular din curtea Spitalului de Boli Infectioase din Constanta. Mai multe morminte romane, descoperite

17:15, 08.06.2024 - Finalizate si receptionate in urma cu cateva luni, lucrarile efectuate la Spitalul Modular din curtea Spitalului de Boli Infectioase Constanta nu ar fi fost efectuate conform legii. Mai exact, in timpul lucrarilor, sapaturile au scos la iveala mai multe morminte de incineratie si de inhumatie, din perioada…

Magistrala feroviara de mare viteza, intarziata. Stadiul lucrarilor la ruta spectaculoasa din vest VIDEO

12:45, 02.06.2024 - Incepute in 2017, lucrarile la noua magistrala feroviara din vestul Romaniei au acumulat intarzieri. Un raport al CFR arata cum au avansat lucrarile pe cei 141 de kilometri și cand ar putea fi finalizate.

Centura Sanmartin se deschide circulației pe 28 mai. Lucrarile au fost finalizate

14:15, 27.05.2024 - Luni, 27 mai, s-a intrunit comisia formata din reprezentanți ai Consiliului Județean Bihor, Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj, Inspectoratului Județean de Poliție Bihor și reprezentanții constructorului pentru a verifica finalizarea lucrarilor la Centura Sanmartin.

Romania va avea un Institut de Cercetare in Inteligenta Artificiala, dupa o investitie de peste 100 de milioane de lei

21:35, 25.05.2024 - Anuntul a fost facut sambata, 25 mai, de ministrul Finantelor, Marcel Bolos, care a fost prezent la inaugurarea oficiala a lucrarilor de constructie a viitorului Institut, care va functiona La Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN). Investitia va fi de peste 105 milioane de lei.La Universitatea…

FOTO Turcan: Lucrarile de restaurare la Biblioteca Franceza 'Omnia' din Craiova ar putea fi finalizate mai devreme

22:00, 22.05.2024 - Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, la Craiova, ca lucrarile de restaurare a Bibliotecii Franceze "Omnia" din oras ar putea fi finalizate mai devreme de luna martie 2025, termenul avut in vedere initial.

Grindeanu: „N-am emotii ca nu vor fi finalizate lucrarile prinse in PNRR pe zona rutiera. Am semne de intrebare pe zona de CFR”

15:06, 17.05.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat ca nu are „emotii” ca nu vor fi finalizate toate lucrarile cuprinse in PNRR pe zona rutiera, dar a adaugat ca are semne de intrebare pe zona de cale ferata, pe anumite loturi.

S-a semnat contractul pentru execuția lucrarilor de renovare energetica la 4 blocuri din Turda

23:50, 16.04.2024 - Primaria Turda a semnat contractul de execuție a lucrarilor de reabilitare energetica la 4 imobile de tip cladire rezidențiala multifamiliala (bloc de locuințe). ”In 12 aprilie 2024 a fost semnat contractul de execuție pentru lucrarile de renovare energetica a cladirilor rezidențiale multifamiliale…

Ministrul Investitiilor: ”Toata lumea ma intreaba de metroul de la Cluj, as vrea sa il intrebe si pe primar. Lucrarile trebuiau sa inceapa”

09:45, 29.03.2024 - Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene a declarat joi ca toata lumea il intreaba de metroul de la Cluj. Acesta spune ca și-ar dori ca oamenii sa il intrebe si pe domnul primar Emil Boc despre metrou.


Ce parere ai despre aceasta stire?