Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DTrack, un instrument de spionaj cibernetic marca Lazarus, care țintește instituții financiare și centre de cercetare

Publicat:

Echipa globala de cercetare și analiza Kaspersky a descoperit un instrument de spionaj necunoscut pana acum, reperat in instituții financiare și centre de cercetare din India. , programul spyware a fost creat de grupul Lazarus și este folosit pentru a incarca și descarca fișiere in sistemele victimelor, a inregistra apasarea tastelor și a efectua alte acțiuni tipice unui instrument de administrare de la distanța periculos (RAT). In 2018, cercetatorii Kaspersky au descoperit ATMDtrack – un malware creat pentru a se infiltra in bancomatele din India și a fura datele de card ale clienților.…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raport despre armele nucleare

10:40, 17.06.2024 - Statele care detin arme nucleare isi intaresc arsenalele atomice in fata numeroaselor conflicte de pe plan global, arata un nou raport al Institutului International de Cercetare pentru Pace de la Stockholm (SIPRI). Numarul de focoase nucleare operationale este in crestere constanta, conform SIPRI. „Daca…

Aproape de un razboi nuclear? O super-putere mondiala iși 'construiește arsenalul nuclear mai repede decat orice alta țara' (raport SIPRI)

09:15, 17.06.2024 - Noua state care dețin arme nucleare (Rusia, Statele Unite, China, Franța, Regatul Unit, India, Pakistan, Israel și Coreea de Nord) au continuat sa-și modernizeze arsenalele in 2023, in timp ce numarul armelor nucleare desfașurate operațional a crescut, se arata in raportul anual al Institutului Internațional…

Universitatea Ovidius din Constanta: Dezbatere despre importanta componentei de internationalizare in programul de cercetare stiintifica al doctoranzilor

13:41, 14.06.2024 - Universitatea Ovidius din Constanta UOC organizeaza miercuri, 19 iunie 2024, dezbaterea cu tema "Importanta componentei de internationalizare in programul de cercetare stiintifica al doctoranzilor", in cadrul Proiectului "Infiintarea si dezvoltarea Centrului Regional Sud Est pentru orientarea in cariera…

Programul educativ Scoala sigurantei Tedi, la finalul celui de-al 9-lea an

00:15, 14.06.2024 - • Peste 55.000 de elevi de clasa I din toata țara sunt absolvenți, deținand acum multe informații importante pentru siguranța lor Cand vorbim despre siguranța copiilor, timpul pare limitat și subiectele par nesfarșite. Grija ne alimenteaza scenarii, iar uneori ne blocheaza pentru a gasi și transmite…

Bitdefender a descoperit o grupare de criminalitate informatica ce se afla in spatele unor atacuri de spionaj in regiunea Marii Chinei de Sud

12:11, 23.05.2024 - Specialiștii in securitate informatica de la Bitdefender au descoperit o grupare de infractori cibernetici care folosește tactici, tehnici și proceduri sofisticate de atac in scopuri de spionaj. Atacurile au vizat cel puțin opt organizații militare și guvernamentale din țarile Marii Chinei de Sud, ceea…

20 Mai 1506: A murit exploratorul italian Cristofor Columb, primul european care a descoperit continentul american

08:16, 20.05.2024 - In ziua de 20 Mai 1506 a murit exploratorul italian  Cristofor Columb, primul european care a descoperit continentul american.  Cristofor Columb (italiana Cristoforo Colombo, spaniola Cristobal Colon, n. 1451, Genova, Republica Genova – d. 20 mai 1506, Valladolid, Coroana Castiliei) a fost un navigator…

Noaptea Muzeelor, anulata la mai multe instituții de cultura, din cauza nemultumirilor angajatilor fata de nivelul salariilor

18:16, 15.05.2024 - Tot mai multe instituții de cultura din țara anunța ca nu vor participa la ediția aniversara a evenimentului „Noaptea muzeelor”. Reprezentantii Muzeului „Vasile Parvan” Barlad nu vor organiza ediția din acest an in semn de protest fata de nivelul scazut de salarizare al angajatilor din sistemul muzeal.…

Raport: Cheltuielile militare globale au ajuns la un nivel record, pe fondul razboaielor, tensiunilor in creștere și insecuritații

12:21, 22.04.2024 - Pentru a noua oara consecutiv, cheltuielile militare globale, in 2023, au depașit cifrele din anul precedent, arata raportul Institutului Internațional de Cercetare pentru Pace de la Stockholm (SIPRI). Cheltuielile in 2023 au crescut cu 6,8%, la aproximativ 2,28 trilioane de euro. Este cea mai mare…


Ce parere ai despre aceasta stire?