Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drulă, despre situaţia de la metrou: Legea este lege şi, unde este lege, nu e tocmeală / Un cartel se destructurează cu ranga – VIDEO

Publicat:

  ”Legea este legea si, unde este lege, nu e tocmeala. Metrorex a inceput eliberarea spatiilor comerciale care ocupau domeniul public ilegal”, a eclarat, miercuri, Ministrul a precizat ca se va face restabilirea legalitatii, mai multi primari de sector anuntand ca vor face demersurile necesare.     

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Revin chioșcurile la metrou. Metrorex va putea sa inchirieze spații catre firme și persoane fizice din nou (proiect de lege)

11:20, 15.06.2024 - Chioșcurile pe care bucureștenii nu le-au mai vazut la metrou din 2021, ar putea reveni. Potrivit unui proiect de lege, Metrorex va putea inchiria spații catre firme și persoane fizice, cu aprobarea Ministerului Transporturilor, iar veniturile obținute ar trebui folosite pentru lucrari de intreținere,…

Nebunie la metrou, dupa ce un om a cazut pe șine, in stația Eroilor

15:25, 27.05.2024 - Un incident tragic a avut loc la metrou, luni, 27 mai, in timpul pranzului, in stația „Eroilor”, conform anunțului facut de Metrorex. Potrivit informațiilor preliminare, incidentul pare sa fie rezultatul unei posibile tentative de suicid. Serviciul Mobil de Urgența, Reanimare și Descarcerare (SMURD)…

O persoana a cazut pe șinele de tren, la stația Eroilor. Circulația este blocata

14:25, 27.05.2024 - Circulația este blocata la metrou, dupa ce o persoana a cazut pe șine, la stația Eroilor.”Metrorex informeaza ca astazi, 27.05.2024, in jurul orei 13:30, in stația de metrou Eroilor 1, linia 3, un calator a cazut in calea de rulare, posibila tentativa de suicid.

Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2 vor fi prelungite din cauza condițiilor meteo

12:35, 26.04.2024 - Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2, accesul C, ieșirea spre Hanu′ lui Manuc, se vor prelungi pana in 10 mai, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anunțat vineri Metrorex.

Primul tren de metrou pentru Magistrala 5 a ajuns in depoul Metrorex cu un an intarziere. Cand va fi pus in circulație

11:20, 25.04.2024 - Primul tren Metropolis din lotul celor 13 garnituri destinate Magistralei 5, produse de Alstom Transport, a sosit joi la Depoul Berceni, cu aproape un an intarziere. Garnitura va fi verificata si pregatita pentru etapele de probe si teste specifice, anunta Metrorex.

Odobescu, dupa atacul Iranului asupra Israelului: „Suntem profund ingrijorati de situatia de securitate din Orientul Mijlociu”

12:00, 14.04.2024 - Ministrul de Externe, Luminita Odobescu, afirma ca autoritatile romane monitorizeaza situatia din Orientul Mijlociu si se afla in legatura cu ambasadele tarii noastre in regiune. „Suntem profund ingrijorati de situatia de securitate din Orientul Mijlociu”, a adaugat ministrul.

Catalin Cirstoiu, din nou la metrou...de aceasta data in rolul de 'detectiv': 'Nicușor tot nu era'

21:00, 11.04.2024 - Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei Catalin Cirstoiu a anuntat ca a calatorit din nou cu metrou, dupa intalnirea cu reprezentantii sindicatelor de la Metrorex si a ajuns mult mai repede. El a subliniat ca „Nicusor tot nu era...”.

Hotii romani de buzunare au speriat Atena. Impreuna cu albanezii fac legea la metrou și tot transportul in comun din zona.

11:55, 08.04.2024 - Un adevarat soc provoaca dezvaluirea unor dialoguri dintre membrii marii bande de hoți de buzunare care a pus stapanire pe mijloacele de transport in comun din Atena. Intr-unul dintre aceste dialoguri un membru al bandei ii spune unei rude ca iși continua nestingherit activitatea infracționala in ciuda…


Ce parere ai despre aceasta stire?