Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drob de miel, după reţeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul care îl face delicios

Publicat:

Fiind un preparat destul de simplu de pregatit, chiar și gospodinele mai puțin neexperimentate il pot incerca, scrie huff.ro. a lasat o rețeta extrem de apreciata de drob, pe care o poți incerca și tu. Iar smantana ii va da un plus de savoare.

Iata de ce ai nevoie:

1 kg maruntaie de miel – ficat, inima, plamani, rinichi, splina
2 cepe
3 legaturi de ceapa verde
150 g unt
3 legaturi de usturoi verde
6 oua mari (sau numai 2, daca nu puneți smantana)
1 pahar de smantana
Verdeața (marar și patrunjel)
sare,
piper
1 prapur…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețete din camara bunicii. Cum prepari cel mai bun gem de piersici: ce trebuie sa pui ca sa iasa delicios

17:10, 29.06.2024 - Rețeta bunicii pentru cel mai bun gem de piersiciPentru a prepara gemul de piersici dupa rețeta bunicii, veți avea nevoie de urmatoarele ingrediente:- 2 kg de piersici bine coapte: Alegerea piersicilor coapte și suculente este esențiala pentru a obține un gem aromat și dulce.- 1 kg de zahar: Zaharul…

Chilftele delicioase, ca la mama acasa, fara pic de oua! Ingredientul „secret” care le inlocuiește cu brio: ce trebuie sa adaugi in carne

13:30, 25.06.2024 - Rețeta detaliata pentru chiftele fara ouaIngrediente necesare pentru rețeta de chiftele fara oua:- 500 g carne tocata (vita, porc, pui sau o combinație),- 1 cartof mare, ras fin sau fiert și zdrobit,- 1 ceapa medie, tocata marunt,- 2-3 caței de usturoi, tocați marunt,- 1 felie de paine, inmuiata in…

Chiltele delicioase, ca la mama acasa, fara pic de oua! Ingredientul „secret” care le inlocuiește cu brio: ce trebuie sa adaugi in carne

13:25, 25.06.2024 - Rețeta detaliata pentru chiftele fara ouaIngrediente necesare pentru rețeta de chiftele fara oua:- 500 g carne tocata (vita, porc, pui sau o combinație),- 1 cartof mare, ras fin sau fiert și zdrobit,- 1 ceapa medie, tocata marunt,- 2-3 caței de usturoi, tocați marunt,- 1 felie de paine, inmuiata in…

Paste carbonara, dupa rețeta lui Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care le transforma intr-un deliciu

18:50, 20.05.2024 - Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucatari din Romania, iar preparatele sale se numara printre cele mai bune. Mulți oameni au inceput sa il indrageasca dupa ce au vazut cum iși conducea echipele in show-urile culinare la care a participat, dar și datorita priceperii sale in bucatarie.nele…

Secretul gospodinelor: cum obții cele mai delicioase perișoare și chiftele. Ingredientul minune care leaga carnea tocata

15:50, 17.05.2024 - Ingrediente esențiale pentru a lega carnea tocataOua:Ouale sunt un ingredient clasic pentru a lega carnea tocata. Proteinele din oua ajuta la menținerea ingredientelor impreuna și confera amestecului o consistența omogena. In general, se folosește un ou la fiecare 500 de grame de carne tocata.Pesmet…

Friptura de miel la cuptor cu arome mediteraneene. Reteta pas cu pas

17:55, 03.05.2024 - Va invitam sa descoperiti secretul unei fripturi de miel la cuptor cu arome mediteraneene, care va cuceri instant toate simturile.Asadar, pregateste te sa fii rasfatat de gustul inconfundabil al acestei delicatese si sa te bucuri de o experienta culinara de neuitat Iata reteta: Ingrediente: 1,5 kg carne…

Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare

21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…


Ce parere ai despre aceasta stire?