Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drew Barrymore are o nouă emisiune: "Tip Tuesday"

Publicat:

Actrita americana a lansat o emisiune saptamanala pe un site de dezvoltare personala, in care ofera sfaturi pentru mentinerea frumusetii, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Actrita americana si-a lansat de curand propria colectie de produse cosmetice, "", si intentioneaza sa se foloseasca de celebritatea sa pentru a-si promova o emisiune saptamanala, "", in care le prezinta fanilor ei, pe internet, cele mai recente tendinte din arta machiajului.

Fanii actritei sunt invitati sa posteze…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legendara marca americana Cadillac pregatește o ofensiva europeana care incepe cu doua SUV-uri electrice

10:15, 30.05.2024 - ​Marca americana Cadillac, parte a General Motors, a lansat un SUV electric in cateva piețe europene, un alt SUV va fi lansat in toamna, iar brand-ul vrea sa aduca noi modele și sa creasca numarul de țari in care este prezenta pana in 2030. Mașinile vor concura cu cele de la marcile germane premium.

Delia a lansat o piesa cu Erika Isac. Ce mesaj transmite, de fapt, melodia: “Nu ma așteptam la asta”

19:05, 24.05.2024 - Delia și Erika Isac au lansat o piesa ce a starnit controverse. Cele doua artiste au spus lucrurile pe nume, astfel ca versurile au un mesaj important, care trebuie sa fie ascultat. Fanii au avut reacții pozitive, iar melodia a strans mii de vizualizari in doar cateva ore.

(video) Și-a incatușat fostul iubit și l-a „impușcat”: Nicoleta Nuca a lansat piesa „Nenorocit”

15:00, 01.05.2024 - Nicoleta Nuca este gata sa-și impresioneze fanii cu cea mai noua piesa a sa, „Nenorocit”, un single puternic cu versuri sensibile. Artista care iși surprinde fanii de la un single la altul, uimește atat prin atitudine, cat și prin versurile ei empowering, care cu siguranța vor ramane intiparite in mintea…

Drew Barrymore și-a uimit fanii cu bucataria ei „normala” și cu aragazul sau „umil” FOTO

21:05, 19.04.2024 - Celebra actrița Drew Barrymore a fost din nou laudata de fani pentru firea ei autentica și umila, dupa ce a distribuit din nou imagini din interiorul casei sale. Mulți au ramas șocați de cat de „normala” este bucataria ei, potrivit Daily Mail Online.

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

Haaland, ținta glumelor » Cele mai tari meme-uri dupa primele meciuri din sferturile Champions League

09:26, 10.04.2024 - Sferturile UEFA Champions League au debutat spectaculos. Am avut parte de 10 goluri in doua meciuri: Real Madrid - Manchester City 3-3 și Arsenal - Bayern 2-2. Primele doua sferturi de finala din Liga Campionilor au fost un regal fotbalistic. Fanii au avut parte de goluri spectaculoase și de rasturnari…

Benjamin Ingrosso a lansat “Better Days”

23:40, 05.04.2024 - Benjamin Ingrosso a lansat “Better Days”. Single-ul radiaza pozitivitate și este al doilea degust al viitorului album al lui Ingrosso, care urmeaza sa soseasca mai tarziu in acest an. Fanii o pot experimenta live, in timp ce Benjamin pornește in „turul lui „Better Days” care il duce prin Europa, incepand…

Fanii lui Galatasaray și-au votat golgheterul la alegerile administrative din Istanbul, in care partidul președintelui Erdogan a fost invins dupa 22 de ani!

14:15, 03.04.2024 - Mauro Icardi (31 de ani), atacantul lui Galatasaray, a fost adaugat pe buletinele de vot pentru alegerile la Primaria orașului Istanbul de suporterii care il idolatrizeaza. Internaționalul argentinian are cifre extraordinare la liderul din Super Lig: 46 de goluri și 19 pase decisive in 65 de partide…


Ce parere ai despre aceasta stire?