Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DRAMĂ în IndyCar. Un pilot a murit în urma unui accident din timpul cuursei din Pennsylvania / VIDEO

Publicat:

Pilotul britanic a decedat, marti dimineata, la un spital din Allentown (SUA), la vârsta de 37 de ani, dupa un accident în campionatul IndyCar, informeaza site-ul thetimes.co.uk.

În timpul cursei care a avut loc duminica, în Pocono (Pennsylvania), Wilson a fost lovit în cap de o bucata din masina pilotului . Wilson a fost internat în spital, în coma. Pilotul era originar din orașul englez, iar Prietenii și familia pilotului originar din orașul englez Sheffield i-au fost alaturi în ultimele momente ale vieții.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident terifiant in Arad! O femeie a murit, iar trei oameni au fost grav raniți și au ajuns la spital

18:55, 30.06.2024 - Momente cumplite in Arad! S-a produs un accident terifiant in apropierea localitații Nadab! O femeie a murit, iar trei oameni au fost grav raniți și au ajuns de urgența la spital pentru a beneficia de ajutor din partea medicilor.

Accident la Gadalin, doua persoane ranite, una a murit la spital

22:26, 29.06.2024 - Un accident rutier a avut loc sambata dupa amiaza in apropiere de localitatea Gadalin din  comuna Jucu. Din primele informații, a fost vorba despre o coliziune intre doua autoturisme. In urma impactului, un autoturism a ieșit in afara parții carosabile cu un barbat incarcerat in acesta. Pompierii de…

FOTO – Accident cu victima incarcerata in Gadalin. Șoferul a murit la spital

21:50, 29.06.2024 - Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Jucu au intervenit in aceasta seara la un accident rutier petrecut la intrarea in localitatea Gadalin, comuna Jucu. La fața locului au ajuns o autospeciala cu modul de descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanța Județean, care au gasit doua autoturisme…

Un barbat a murit, iar doua femei au ajuns la spital in urma unui accident in Botoșani

19:50, 16.06.2024 - Un barbat a murit, iar doua femei au ajuns la spital in urma unui accident rutier ce s-a produs, duminica seara, pe DN 29, intre localitațile Baisa și Vladeni, județul Botoșani. In eveniment au fost implicate un autoturism și o motocicleta.

Ce spun prietenii despre Erik, baiatul de 16 ani care s-a urcat la volanul mașinii parinților și a murit in accident. Alte șapte persoane au fost ranite: ”Nu facea rau...”

22:00, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs pe un drum forestier din Bistrița, in urma cu o zi. Un adolescent de 16 ani s-a a condus mașina parinților sai, avand in atutoturism alți 7 prieteni, iar la un moment dat s-a rasturnat. Iata ce știau prietenii lui despre Erik.

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.


Ce parere ai despre aceasta stire?