Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dragostea a învins în episodul 12 din „Fructul oprit”. Ana și Ioan s-au sărutat, Alex a ajutat-o pe Sonia să fugă din spital, iar secretul Magdei a ieșit la lumină

Publicat:

Fructul oprit. Sezonul 2. Episodul 12. Dragostea a invins in acest episod din „Fructul oprit”. Dupa o așteptare pre lunga, Ioan i-a spus anei ce simte pentru ea. Alex a riscat totul pentru a scoate pe Sonia din spital. Roxana și Magda au dovedit ca sunt in stare de orice pentru a-l caștiga pe .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Catalin Bordea va avea primul rol principal intr-un film de lung metraj. Cand va aparea comedia romaneasca. „O sa va surprindem tare de tot”

17:15, 23.05.2024 - Catalin Bordea va avea primul rol principal intr-un film de lung metraj, „Mentorii”, produs de Magic Maker Media House, casa de productie a grupului Untold Universe. Catalin va avea rolul principal.„Am acceptat provocarea de a juca pentru prima data un rol principal intr-un film de lung metraj. O comedie…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 18, sezonul 2. Maria Țapușa prezinta casa cuplului Eva și Victor Pop!

23:01, 17.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 18 din sezonul 3. Ana Bodea prezinta casa Vornicu: „E camera mea preferata”

23:00, 16.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Bravo, tata! Rezumat episodul 11, sezonul 2, din 28 aprilie. Gioni se interneaza la un spital de psihiatrie

01:15, 29.04.2024 - In al unsprezecelea episod din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum Gioni se interneaza la o clinica de recuperare mintala și planul lui Mario de a avea bani. Ce se mai intampla cu taticii se vede in cadrul celor mai noi episoade din noul sezon al serialului de pe Antena 1 și…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 15, sezonul 2. Emanuel Cirstea, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 26.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 13, sezonul 2. Cristian Neacșu: „Primul meu job a fost sa vand apa plata!”

19:30, 12.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.


Ce parere ai despre aceasta stire?