Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dragos Tudorache, la preluarea mandatului: MAI ramane echidistant in alegeri!

Publicat:

, noul ministru al Internelor, a declarat la sediul MAI, la preluarea mandatului, ca obiectivul sau este ca Ministerul sa ramâna echidistant în organizarea alegerilor parlamentare.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primarul din Apahida, Grigore Fati: „La preluarea mandatului, aveam doar șase-șapte kilometri de rețea de canalizare in comuna”

17:50, 29.04.2024 - Primarul comunei Apahida, Grigore Fati, a vorbit la ZIUA LIVE despre cele mai importante proiecte realizate de la preluarea mandatului, dar și despre „restanțele” care trebuie rezolvate in perioada urmatoare.

Rusia confirma prabușirea bombardierului strategic Tupolev-22 și contrazice Forțele Aeriene Ucrainene

11:25, 19.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a confirmat, vineri ca un bombardier strategic Tu-22M3 al Fortelor Aerospatiale ruse s-a prabusit in regiunea Stavropol (in sudul Rusiei) in timp ce se intorcea la baza dupa o misiune de lupta, conform EFE, scrie Agerpres.

Turcia face apel la oprirea ''escaladarii'' intre Iran si Israel

02:15, 15.04.2024 - Turcia a cerut duminica "incetarea escaladarii" in Orientul Mijlociu dupa atacurile iraniene asupra Israelului din timpul noptii, spunind ca se teme de un "razboi regional", relateaza AFP. "Astazi, transmitem mesajele noastre prin care le cerem incetarea escaladarii oficialilor iranieni si tarilor occidentale…

Marcel Ciolacu: ”Datele oficiale demonstreaza ca viziunea propusa romanilor la preluarea mandatului de premier a fost una corecta”

11:45, 11.04.2024 - ”Datele oficiale demonstreaza ca viziunea propusa romanilor la preluarea mandatului de premier a fost una corecta”, susține premierul Marcel Ciolacu, dupa publicarea, de catre INS, a datelor care arata o scadere a ratei inflației in luna martie.

Incident aerian grav: un elicopter rusesc s-a prabușit in Marea Neagra

22:25, 10.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a raportat ca, miercuri, in jurul orei 06:00, ora Moscovei, un elicopter Mi-24 s-a prabușit in timp ce efectua un zbor programat deasupra Marii Negre in zona coastei de vest a Crimeii. „Cauza preliminara a prabușirii este o defecțiune a aeronavei”, precizeaza ministerul, intr-un…

Datoria publica a Romaniei a spart borna de 800 mld. lei, peste 50% din PIB, la inceputul lui 2024

11:30, 06.04.2024 - Datoria publica Romaniei a ajuns la 802 mld. lei in ianuarie 2024, cele mai recente date publicate de Ministerul de Finante. Numai in luna ianuarie a acestui an guvernul Marcel Ciolacu a adaugat 18 mld. lei la datoria guvernamentala a Romaniei. In aceste conditii, datoria publica a sarit de pragul de…

Rușii vor razbunare. Atacul terorist de la Moscova a declanșat un val de inrolari in armata

10:25, 03.04.2024 - Rusia a inregistrat o creștere semnificativa a numarului de persoane care semneaza contracte pentru a se alatura forțelor armate, dupa atacul mortal de luna trecuta asupra unei sali de concerte din apropierea Moscovei. „Candidații au indicat dorința de a-i razbuna pe cei uciși”, a anunțat miercuri Ministerul…


Ce parere ai despre aceasta stire?