Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dr. Simona Tivadar: „Ţara e confiscată de ţoape şi infractori şi nu ştiu care e o specie mai dăunătoare“

Publicat:

Renumitul medic nutritionist si-a exprimat, intr-o postare pe o retea de socializare, tristetea si neputinta in fata exodului inspaimantator al oamenilor capabili si bine pregatiti profesional din Romania catre alte zari, in urma ramanand numai ciurucurile.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Discover Oltenia. Charlie Ottley: „Una dintre cele mai bune inițiative din Romania in ultimii zece ani” VIDEO

13:25, 20.05.2024 - Renumitul jurnalist britanic, Charlie Ottley, cel mai mare promotor al Romaniei peste hotare, a realizat un film dedicat promovarii unui geoparc aspirant UNESCO. Cu aceasta ocazie a dezvaluit și povestea din spatele documentarului „Discover Oltenia”.

Maestrul Nicolae Botgros, indignat: "Așa nu se mai poate!"

13:11, 20.05.2024 - Maestrul Nicolae Botgros a postat un mesaj in rețelele sociale, in care s-a aratat revoltat de o situație de la vama, noteaza Noi.md. Renumitul dirijor s-a aratat suparat de faptul ca, intorcindu-se nu de mult de la un concert de la București (Romania), membrii Orchestrei Naționale “Lautarii“ au stat…

Noi inregistrari-bomba cu oamenii papușarului Coldea. Anca Alexandrescu demasca rețeaua de infractori din Sanatate. LUNI, la ora 21:00!

19:51, 30.04.2024 - Avocatul patronului Fermei Dacilor și al mafiei gunoaielor, Iancu Toader, se imbogațea in pandemie cot la cot cu Victor Pițurca și cu Victor Ponta. Legaturile afacerilor cu maști ajunsesera pana la dictatorul Erdogan. Iar afacerile lui Iancu Toader nu se opreau aici. Patronul lui Iancu Toader de la…

Patru infractori urmariți la nivel internațional au fost aduși inapoi in Romania, dupa ce aceștia au fugit in alte țari europene

15:35, 24.04.2024 - Politia Romana anunta ca patru persoane urmarite la nivel international au fost aduse in tara in cursul zilei de marti, din Italia, Suedia, Germania si Scotia. Doi dintre urmariti au fost condamnati pentru omor, potrivit News.ro. 

Vine praful saharian peste Romania! Ce recomanda medicii: 'Aceste microparticule sunt foarte daunatoare'

11:15, 16.04.2024 - O masa de aer incarcat de particule de praf saharian ajunge marți deasupra Romaniei. Depunerile de praf saharian vor putea fi observate in zonele și in intervalele in care va ploua, spun meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Anticiclon in weekend, val de aer tropical din Africa peste Romania,radiațiile UV pot fi daunatoare

09:00, 30.03.2024 - Anticiclon in weekend, val de aer tropical din Africa peste Romania,radiațiile UV pot fi daunatoare The post Anticiclon in weekend, val de aer tropical din Africa peste Romania,radiațiile UV pot fi daunatoare first appeared on Partener TV .

Țara in care romanii sunt tratați din start ca niște infractori și sunt alungați. „Am fost bagați la gramada cu 50 de indieni”

08:46, 30.03.2024 - Romania este membra a Uniunii Europene și e in topul țarilor cu cele mai puternice pașapoarte din lume, ceea ce teoretic ar trebui sa le garanteze accesul romanilor in multe alte state, fara vize. In realitate, exista inca țari unde romanii sunt tratați din oficiu ca niște infractori.


Ce parere ai despre aceasta stire?