Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două trenuri s-au ciocnit în SUA

Publicat:

Doua trenuri de pasageri Amtrak au intrat in coliziune la Oakland (California, vestul ), provocand ranirea a cel putin 18 persoane, a anuntat joi dimineata postul de televiziune KGO din .

Accidentul s-a produs miercuri seara si nu sunt indicii ca trenurile ar fi avut viteza mare, potrivit primelor informatii. Sase ambulante au fost trimise la fata locului, iar serviciile de interventie evalueaza situatia.

 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Geoingineria pe repede inainte. Pericolele experimentelor climatice

17:50, 26.06.2024 - Luna trecuta, un consiliu municipal din California a votat in unanimitate pentru oprirea unui experiment privind o potențiala tehnologie de „fixare a climei”. Experimentul, pe care cercetatorii universitari il incepusera deja, presupunea pulverizarea de particule de sare de mare in norii de deasupra…

B-21 Raider, „primul avion militar de generația a 6-a din lume”, este cel mai avansat bombardier invizibil al SUA

07:06, 25.05.2024 - Forțele aeriene ale Statelor Unite au publicat in aceasta saptamana mai multe poze cu cel mai nou bombardier invizibil, B-21 Raider, in timp ce avionul continua sa fie testat pentru ca, in viitor, sa devina piesa de baza a flotei de bombardiere americane, a transmis Baza Aeriana Edwards din California.

FOTO Doi barbati, raniti dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu o cisterna, pe DN 6

08:50, 17.05.2024 - Doi barbati, in varsta de 21 si 52 de ani, au fost raniti, vineri dimineata, dupa ce un microbuz si o cisterna s-au ciocnit, pe DN 6, in judetul Dolj. Accidentul s-a produs pe DN 6, in comuna Bradesti.

Accident naval grav, la Napoli: Aproximativ 30 de raniți, dintre care unul critic, dupa ce un feribot s-a ciocnit de doc

14:25, 19.04.2024 - Accident naval grav, in Italia, la Napoli. Aproximativ 30 de raniți au ajuns la spital, dintre care o femeie in stare critica, dupa ce Feribotul Caremar din Ischia s-a ciocnit cu docurile de la Molo Beverello. Accidentul din portul Napoli a fost cauzat de vremea rea.

Accident grav in Lugoj. Doua mașini s-au ciocnit, iar una dintre ele a ajuns pe trotuar/Un pieton a murit – VIDEO

09:50, 17.04.2024 - Un grav accident a avut loc marți seara, 16 aprilie, in Lugoj. Doua autoturisme s-au lovit, iar in urma impactului una dintre mașini a fost proiectata pe trotuar. A acroșat o femeie, care era pieton. Accidentul a avut loc marți seara, pe Splaiul 1 decembrie 1918 din Lugoj, județul Timiș. Victima care…

FOTO | Incident pe cel mai mare aeroport din Marea Britanie: Doua avioane s-au ciocnit

18:15, 06.04.2024 - Doua avioane s-au lovit sambata pe aeroportul Heathrow. Nicio persoana nu a fost ranita in urma coliziunii. Cele doua aparate de zbor au avarii la aripi.Accidentul s-a produs sambata, pe aeroportul din Londra.

Un avion de marfa s-a rupt in doua la aterizare, dupa ce s-a ciocnit cu epava altei aeronave, in Sudanul de Sud

17:40, 03.04.2024 - Un avion Boeing a derapat de pe pista și s-a ciocnit cu epava unui alt avion care se prabușise anterior, la Malakal, Sudanul de Sud, țara din estul Africa independenta din 2011, relateaza Blikk. Cei 7 membri ai echipajului au scapat teferi.Accidentul teribil s-a petrecut duminica, 31 martie. Aeronava…


Ce parere ai despre aceasta stire?