Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două trenuri de pasageri s-au ciocnit în California

Publicat:

Accident feroviar în California, vestul . Doua trenuri de pasageri Amtrak au intrat în coliziune la Oakland, provocând ranirea a cel putin 18 persoane, a anuntat în aceasta dimineata postul de televiziune KGO din , relateaza AFP.

Accidentul s-a produs aseara si nu sunt indicii ca trenurile ar fi avut viteza mare. Sase ambulante au fost trimise la fata locului, iar serviciile de interventie evalueaza situatia.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua trenuri s-au ciocnit in India, zeci de morți și raniți

10:00, 17.06.2024 - Un tren de marfa a ciocnit luni din spate un tren de pasageri in statul indian Bengalul de Vest, accidentul provocand cel putin 13 morti si zeci de raniti, au anuntat autoritatile locale. Echipele de salvare actionau la fata locului pentru a scoate eventuali pasageri blocati.

Cercetatorii au anunțat dieta care ajuta bolnavii de cancer de prostata: Boala evolueaza mai lent

23:51, 04.05.2024 - O dieta bazata pe plante - una care nu exclude carnea și peștele, dar care este compusa in mare parte din alimente vegetale - ar putea contribui la incetinirea evoluției cancerului de prostata, potrivit unei cercetari coordonate de Universitatea din California, San Francisco.

Dispariția misterioasa a fiicei de 16 ani a unor magnați americani ai tehnologiei. Cand a fost vazuta ultima data VIDEO

16:15, 26.04.2024 - Mint Butterfield, fiica unor cunoscuți antreprenori din lumea tehnologiei, a disparut in weekend. Tanara de 16 ani a fost zarita pentru ultima data duminica seara, in Bolinas, California, la nord de San Francisco.

Accident grav in Lugoj. Doua mașini s-au ciocnit, iar una dintre ele a ajuns pe trotuar/Un pieton a murit – VIDEO

09:50, 17.04.2024 - Un grav accident a avut loc marți seara, 16 aprilie, in Lugoj. Doua autoturisme s-au lovit, iar in urma impactului una dintre mașini a fost proiectata pe trotuar. A acroșat o femeie, care era pieton. Accidentul a avut loc marți seara, pe Splaiul 1 decembrie 1918 din Lugoj, județul Timiș. Victima care…

Procesul Epic Games. Apple neaga ca a incalcat un ordin judecatoresc din SUA

18:55, 14.04.2024 - Apple a negat vineri ca a incalcat un ordin judecatoresc care reglementeaza App Store-ul sau și a indemnat un judecator federal din California sa respinga o cerere a dezvoltatorului “Fortnite”, Epic Games, pentru sfidare, scrie Reuters. Apple a prezentat aceste argumente intr-un dosar al judecatorului…

Incident la Aeroportul Heathrow din Londra: Doua avioane de pasageri s-au ciocnit pe pista VIDEO

21:00, 06.04.2024 - Aeroportul Heathrow din Londra a fost zguduit de un incident neașteptat ,sambata, cand doua avioane de pasageri s-au ciocnit pe pista. Din fericire, din primele informații nu s-au raportat raniți in urma impactului.

Un avion de marfa s-a rupt in doua la aterizare, dupa ce s-a ciocnit cu epava altei aeronave, in Sudanul de Sud

17:40, 03.04.2024 - Un avion Boeing a derapat de pe pista și s-a ciocnit cu epava unui alt avion care se prabușise anterior, la Malakal, Sudanul de Sud, țara din estul Africa independenta din 2011, relateaza Blikk. Cei 7 membri ai echipajului au scapat teferi.Accidentul teribil s-a petrecut duminica, 31 martie. Aeronava…


Ce parere ai despre aceasta stire?