Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două rachete lansate asupra aeroportului din Damasc

Publicat:

Insurgenții au lansat, vineri, doua rachete asupra aeroportului internațional din Damasc. În urma atacului un avion a fost avariat și un rezervor de kerosen a explodat.

Un nou atac cu rachete a avut loc în capitala Siriei, Damasc. Cele doua rachete au vizat aeropotul internațional de aici și, în urma lansarii, unul dintre proiectile a lovit un rezervor de kerosen, iar ce-l de-al doilea un avion de pasageri.

"Una dintre rachete a lovit un rezervor de kerosen, iar alta un avion comercial care era stationat si care a suferit daune importante", adauga agentia SANA.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Codul roșu, contracarat in Vrancea cu rachete antigrindina. Peste 30 de rachete au fost lansate in județ

17:50, 13.06.2024 - Unitatea de Combatere a Caderilor de Grindina a lansat marți mai multe rachete, in urma Codului roșu pentru zona de nord a județului Vrancea. Mai multe localitați din nordul județului Vrancea s-au aflat marți sub Cod roșu de grindina. Prin urmare, specialiștii din cadrul UCCG Moldova 2 Vrancea au lansat…

Un avion de lupta chinez a lansat rachete de semnalizare catre un elicopter autralian. Premierul Anthony Albanese: „comportament inacceptabil”

07:20, 07.05.2024 - Premierul australian Anthony Albanese a denuntat marti Beijingului comportamentul „inacceptabil" al unui avion de lupta chinez care ar fi lansat rachete de semnalizare in calea unui elicopter al marinei australiene deasupra apelor internationale, relateaza AFP.

Pregatirea atacului asupra Iranului: Israelul ar fi lovit un radar sirian inaintea exploziilor de la Isfahan

17:10, 19.04.2024 - Israelul a efectuat un atac cu racheta vizand o unitate de aparare aeriana in sudul Siriei si a cauzat pagube, a anuntat vineri intr-un comunicat armata siriana, citata de agentia oficiala siriana de presa Sana, relateaza The Associated Press, potrivit news.ro.

Informație exploziva! Șeful Serviciului Secret din Romania, intalnire de taina cu presedintele Bashar al Assad, la Damasc (presa din Siria)

20:00, 18.04.2024 - Informație exploziva! Șeful Serviciului Secret din Romania, intalnire de taina cu presedintele Bashar al Assad, la Damasc (presa din Siria)Informatie exploziva prezentata de jurnalistii sirieni: șeful serviciilor secrete romanesti s-ar fi intalnit chiar cu presedintele Siriei, Bashar al Assad, dar…

Israelul va raspunde atacului Iranului, spune șeful Statului Major, Herzi Halevi

23:00, 15.04.2024 - Șeful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, a declarat ca Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete. „Lansarea atator rachete, rachete de croaziera si drone asupra teritoriului israelian va primi un raspuns”, a declarat Herzi…

Cite rachete iraniene au lovit baze aeriene israeliene

16:05, 15.04.2024 - Cel puțin noua rachete iraniene au trecut de apararea aeriana israeliana și au lovit doua baze aeriene israeliene, dar nu au provocat pagube semnificative. Declarația a fost transmisa de canalul de televiziune ABC News cu referire la un inalt oficial american. Potrivit interlocutorului postului, cinci…

Rishi Sunak spune ca Forțele Aeriene britanice au doborat rachete lansate de Iran asupra Israelului

14:45, 14.04.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak a confirmat, duminica, ajutorul acordat de Marea Britanie Israelului și a spus ca au fost trimise „avioane suplimentare” in regiune, in cadrul operațiunilor deja in curs de desfașurare in Irak și Siria, relateaza Sky News. El a mai spus ca Forțele Aeriene Regale ale Marii…

Iranul a lansat un atac asupra Israelului. Sute de drone si rachete, lansate spre Israel

09:21, 14.04.2024 - Iranul a lansat un atac asupra Israelului. Sute de drone si rachete, lansate spre Israel. Iranul a lansat peste 100 de drone inarmate spre Israel ca represalii la un presupus atac israelian in Damasc care a ucis mai multi comandanti iranieni de rang inalt.


Ce parere ai despre aceasta stire?